naneK
Uzman Üye
değişiklik olmaz seçkin üye+ olur diye tahmin ediyorumonaylı üye olma mesaj sayısı artabilir 100 veya 150 olabilir en azından forum çok döner
ben çok görmedim böyle hep fix yeme olaylarını bi tek lol güncelleme geldiği zaman sorun yaşanıyornolur yükselsin ya yoksa herkes giriyor fix yeme olasılığını artırıyorlar
seçkin üye+ olmasınada gerek yok illaki süper üye+ olsa daha iyi olabilirnolur yükselsin ya yoksa herkes giriyor fix yeme olasılığını artırıyorlar
katılıyorum bu konu da haklısın .do zaman da bazı üyeler konuların altına sacma sapan yorum atıp rank kasmaya çalışmaz mı ?
hayır adamlar uğraşmaz bile 300 yorum içino zaman da bazı üyeler konuların altına sacma sapan yorum atıp rank kasmaya çalışmaz mı ?
en mantıklı karar bence !Onaylı üyede kalacakmış yetkililer söyledi.
hangi üye yetkisin de olacak ?Onaylı üyede kalacakmış yetkililer söyledi.
haklısın kimse 300 yorum için uğraşmaz 300 dakika bide boş yorumlarında silindiğini düşünürsek baya bir sürer seçkin veya süper üye olmalı önüne gelen herkes kullanmamalıhayır adamlar uğraşmaz bile 300 yorum için50 yorum için uğraşıyorlar 50 yorum zor birşey değil zaten ki saçma sapan yorumları spam diye reportla ban yer hiçbir türlü seçkin yapamaz ama uğraşan adam forumla uğraşan ilgilenen adam yapar alır scyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?