Lol Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar lol de script kullanırken reportlanmasak bile ban yeme şansımız var mı? Dün yeni hesap açtm 2. maç da ban yedi kimsenin de sc olduğumu anladığını sanmıyorum kötü oynadım özellikle ama 2. maç sonunda ban yedim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Var şu anda bende yiyorum kaç aydır yemiyordum şuan yiyorum lolde hile kullanmanızı zaten önermiyorum hocam.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile detected ban yemen normal

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Para kazanmak için girdim de bu işe sc ile kasıp hesapları satayım diye biraz paraya ihtiyacım var da 3 hesap gitti zaten daha kullanmam teşekkürler cevabınız için

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Para kazanmak için girdim de bu işe sc ile kasıp hesapları satayım diye biraz paraya ihtiyacım var da 3 hesap gitti zaten daha kullanmam teşekkürler cevabınız için
Hocam siz nasıl kullanıyorsunuz hileyi zaten hocam ve para kazanmak için ban yedirmeyen bir sürü hile var forumda örneğin csgo hilesi csgo hilesini kullanarak hesabı max seviye yapıp ardından satabilirsiniz fena para değil.

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hile şuan anticheat tarafından tespit edilmiş durumda, bu nedenle direkt anlaşılıyor yani birisi'nin sizi reportlamasına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...