ya şu lol de script ilede win alamımyorum ya çıldırıcam afk sı yok iki ölünce afk kalanı trolleyeni nası bi cehennemde olduğumu bende bilmiyorum bana bi çar söyleyin tek başıma 1v5 atabiliceğim
spaceye basıp 1v5 atamazsın, oyun bilgin yeterli olmalıdır elo helldesin büyük ihtimal ile yanına güzel bir support alarak scli oyunu taşıyabilirsiniz tabi oyun bilginiz yeterli ise fightlara spaceyle girilmez mesela arkada oynaman gerekir falan bir ton konu var bunun için incelemeni öneririm
dostum yapman gereken sey roam atacak bir midlane veya hizli donen bir jg almak falan olmali bu durumda, eger senin takimin one gecemiyorsa sen de karsinin gecmesini engelle, lee sin falan is gorebilir, pren varsa lulu mid aldirabilirsin kindred oynayip.
Selamlar dostum benim de başıma bu geliyordu top lane'de jax fiora gibi heroları tercih edip laning kaybetmezsen split ile win yüzdeni arttırabilirsin bence
Taşımanı engellemek için her yolu deneyen takım arkadaşların elbet olacak. Jung ve mid ile 1v9 atman biraz daha rahat oluyor. 5 günde euw dia3 oldum. Mid qiyana oynuyorum.
reis script hile değildir sana yardımcı olucak bir ek programdan ibaret scriptsin diye herkese tek atıcak değilsin doğru pozisyonu kovalamalı ve gerektiği yerde geri cıkmayı bilmelisin.
ya şu lol de script ilede win alamımyorum ya çıldırıcam afk sı yok iki ölünce afk kalanı trolleyeni nası bi cehennemde olduğumu bende bilmiyorum bana bi çar söyleyin tek başıma 1v5 atabiliceğim