14 Mar 2020 #1 Iknow Süper Üye Katılım 29 Ara 2017 Mesajlar 621 Çözümler 1 Tepki puanı 37 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI lol script de bc ile adamın f attığı yere vs. hook atamıyorum space basıyorum ama hile kaçıroyr her seferinde onun bi ayarı var mı
lol script de bc ile adamın f attığı yere vs. hook atamıyorum space basıyorum ama hile kaçıroyr her seferinde onun bi ayarı var mı
15 Mar 2020 #2 armedevil A Uzman Üye Katılım 2 Kas 2018 Mesajlar 192 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI yenileme oranı gibi bişey vardır işleme oranı veya hilenin oyunu kaçkere taradığını söyler yüksek ayarlar işemciye yük bindirir gelen ayarlar en stabili
yenileme oranı gibi bişey vardır işleme oranı veya hilenin oyunu kaçkere taradığını söyler yüksek ayarlar işemciye yük bindirir gelen ayarlar en stabili
15 Mar 2020 #3 omar2006 O ESCANOR Uzman Üye Katılım 1 Eyl 2018 Mesajlar 224 Tepki puanı 5 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI yenileme oranı gibi bişey vardır işleme oranı veya hilenin oyunu kaçkere taradığını söyler yüksek ayarlar i
yenileme oranı gibi bişey vardır işleme oranı veya hilenin oyunu kaçkere taradığını söyler yüksek ayarlar i