Onaylı Üye
Tam olarak sorununuzu daha net bir şekilde açıklarsanız yardımcı olacağımLol script çalışmıyor x,c,v space hiçbiri çalışmıyor hiçbir şeyi değiştiremiyorum daha önce yaşayanınız oldu mu olduysa nasıl hallettiniz valla uzun zaman sonra şöyle keyifli bi maç atıyım dedim script çalışmadı hay böyle şansa DDDDDDD:
şimdi şöyle lol scripti açıp oyuna giriyorum entera basıyorum beep sesi geliyor buraya kadar herşey tamam ama oyun içinde hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum combo yapmıyor x basıyorum koridoru ittirmiyor otomotik çarpı açamıyorum herhangi bişey değiştiremiyorum yani lol script açılıyor ama çalışmıyor yani bi işe yaramıyor önceden bu sorun yoktu bugün bi giriyim dedim yapamadım yardım ederseniz sevinirimTam olarak sorununuzu daha net bir şekilde açıklarsanız yardımcı olacağım
Sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mışimdi şöyle lol scripti açıp oyuna giriyorum entera basıyorum beep sesi geliyor buraya kadar herşey tamam ama oyun içinde hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum combo yapmıyor x basıyorum koridoru ittirmiyor otomotik çarpı açamıyorum herhangi bişey değiştiremiyorum yani lol script açılıyor ama çalışmıyor yani bi işe yaramıyor önceden bu sorun yoktu bugün bi giriyim dedim yapamadım yardım ederseniz sevinirim
umarım anlatabilmişimdir
aynı sorun bendede var az önce oldu sonrada siteden uyarı aldım mesajlarım silindişimdi şöyle lol scripti açıp oyuna giriyorum entera basıyorum beep sesi geliyor buraya kadar herşey tamam ama oyun içinde hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum combo yapmıyor x basıyorum koridoru ittirmiyor otomotik çarpı açamıyorum herhangi bişey değiştiremiyorum yani lol script açılıyor ama çalışmıyor yani bi işe yaramıyor önceden bu sorun yoktu bugün bi giriyim dedim yapamadım yardım ederseniz sevinirim
umarım anlatabilmişimdir
evetSağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı
Script'in menüsü mü açık kalıyor videolu şekilde atarsan eğer daha iyi yardımcı olabilirim
yok açık kalmıyor hiç birşey çalışmıyor dur ben sana video şeklinde atıyım bi dkScript'in menüsü mü açık kalıyor videolu şekilde atarsan eğer daha iyi yardımcı olabilirim
ben size videoyu özelden mi atıyım burdan atılmıyorScript'in menüsü mü açık kalıyor videolu şekilde atarsan eğer daha iyi yardımcı olabilirim
yok açık kalmıyor hiç birşey çalışmıyor dur ben sana video şeklinde atıyım bi dk
Post automatically merged:
ben size videoyu özelden mi atıyım burdan atılmıyor
nasıl videouyu atıcam bilmiyorum kısa videoyuda kabul etmiyorScript'in menüsü mü açık kalıyor videolu şekilde atarsan eğer daha iyi yardımcı olabilirim
Videoyu streamable'a atıp gönderebilirsiniznasıl videouyu atıcam bilmiyorum kısa videoyuda kabul etmiyor
Başıma gelmişti çözüm bulamayınca sil baştan tekrar kurup tekrar yaptım.Yeniden kurmadan önce Çalıştırda %temp% de olanları silip öyle kurmuştum.şimdi şöyle lol scripti açıp oyuna giriyorum entera basıyorum beep sesi geliyor buraya kadar herşey tamam ama oyun içinde hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum combo yapmıyor x basıyorum koridoru ittirmiyor otomotik çarpı açamıyorum herhangi bişey değiştiremiyorum yani lol script açılıyor ama çalışmıyor yani bi işe yaramıyor önceden bu sorun yoktu bugün bi giriyim dedim yapamadım yardım ederseniz sevinirim
umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?