LoL Script'i çalıştıramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Lol script çalışmıyor x,c,v space hiçbiri çalışmıyor hiçbir şeyi değiştiremiyorum daha önce yaşayanınız oldu mu olduysa nasıl hallettiniz valla uzun zaman sonra şöyle keyifli bi maç atıyım dedim script çalışmadı hay böyle şansa DDDDDDD:

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lol script çalışmıyor x,c,v space hiçbiri çalışmıyor hiçbir şeyi değiştiremiyorum daha önce yaşayanınız oldu mu olduysa nasıl hallettiniz valla uzun zaman sonra şöyle keyifli bi maç atıyım dedim script çalışmadı hay böyle şansa DDDDDDD:
Tam olarak sorununuzu daha net bir şekilde açıklarsanız yardımcı olacağım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tam olarak sorununuzu daha net bir şekilde açıklarsanız yardımcı olacağım
şimdi şöyle lol scripti açıp oyuna giriyorum entera basıyorum beep sesi geliyor buraya kadar herşey tamam ama oyun içinde hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum combo yapmıyor x basıyorum koridoru ittirmiyor otomotik çarpı açamıyorum herhangi bişey değiştiremiyorum yani lol script açılıyor ama çalışmıyor yani bi işe yaramıyor önceden bu sorun yoktu bugün bi giriyim dedim yapamadım yardım ederseniz sevinirim :D

umarım anlatabilmişimdir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
şimdi şöyle lol scripti açıp oyuna giriyorum entera basıyorum beep sesi geliyor buraya kadar herşey tamam ama oyun içinde hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum combo yapmıyor x basıyorum koridoru ittirmiyor otomotik çarpı açamıyorum herhangi bişey değiştiremiyorum yani lol script açılıyor ama çalışmıyor yani bi işe yaramıyor önceden bu sorun yoktu bugün bi giriyim dedim yapamadım yardım ederseniz sevinirim :D

umarım anlatabilmişimdir
Sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

umarım anlatabilmişimdir
aynı sorun bendede var az önce oldu sonrada siteden uyarı aldım mesajlarım silindi :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Script'in menüsü mü açık kalıyor videolu şekilde atarsan eğer daha iyi yardımcı olabilirim
yok açık kalmıyor hiç birşey çalışmıyor dur ben sana video şeklinde atıyım bi dk
Post automatically merged:

Script'in menüsü mü açık kalıyor videolu şekilde atarsan eğer daha iyi yardımcı olabilirim
ben size videoyu özelden mi atıyım burdan atılmıyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1. %temp% temp prefetch temizle c diskinden wsreborn klasörünü sil loaderden tekrar aç ve tekrar dene
2. oyuna girmeden önce client menüsünden "Oyun" bölümünde eski dx9 modunu tercih et açıksa kapat kapalıysa aç iki türlüde dene oyun içerisinde ayarlardan "GÖRÜNTÜ" bölümünden "Pencere Modunu" Çerçevesiz yap
- DirectX Kur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- Vcredist All Kur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
5. virüs programı varsa ve açıksa kapat devre dışı bırak
6. eğer hala aynı sorun devam ediyorsa windows 10 1909 sürümünü bilgisayarını formatla formattan sonra ise windows updateyi devre dışı bırak.

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

umarım anlatabilmişimdir
Başıma gelmişti çözüm bulamayınca sil baştan tekrar kurup tekrar yaptım.Yeniden kurmadan önce Çalıştırda %temp% de olanları silip öyle kurmuştum.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Videolu ya da görsel bir şekilde anlatırsanız çözüm bulabiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Görev yöneticisini kontrol et güvenlik duvarı dll yi silmiş olabilir mi baktın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...