Lol scripti valoranttan ban yememek için nasıl temizlemeliyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorant cihaz banım yarın kalkacak ve lolde script kullanıyorum. XFProject dosyası rarın içinde ve masaüstümde duruyor her seferinde onun içerisinden alıp çalıştırıyorum. Valorant oynarken script yüzünden ban yiyebilirim bunu önlemek için de ne yapmam gerekiyor. XFProjecti rarın içinde tutsam yeterli olur mu yoksa silmeli miyim? Silmem gerekirse beraberinde daha neleri temizlemem gerekiyor?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu arada cidden silmeyip ban atıyor forumda gördüm lol scripti kullanıp valodan ban yiyenleri iyi arıştırman lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o zaman modlardan birinin cevabını bekle ben valorant oynuyom şuanlık birşey yok

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Script kalıntılarını sil ne olur ne olmaz)))) şöyle bi durum var cihaz banin yarın aciliyormus 3/4 gün daha girme sapmalar oluyormus gene Ban yiyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Y
Arkadaşlar valorant cihaz banım yarın kalkacak ve lolde script kullanıyorum. XFProject dosyası rarın içinde ve masaüstümde duruyor her seferinde onun içerisinden alıp çalıştırıyorum. Valorant oynarken script yüzünden ban yiyebilirim bunu önlemek için de ne yapmam gerekiyor. XFProjecti rarın içinde tutsam yeterli olur mu yoksa silmeli miyim? Silmem gerekirse beraberinde daha neleri temizlemem gerekiyor?
Ban yemessin ama garanti almak için LPRB dosyasını da sil istiyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum scriptin kalıntı dosyaları temp dosyasında depolanıyor. çalıştırı açıp %temp% yaz ve çalıştır. açılan klasördeki bütün dosyaları silebilirsin zaten o dosyaların hepsi kalıntı dosyalar. ayrıca bilgisayarının biraz rahatlamasını sağlar ve scriptin kalıntı dosyalarını da silmiş olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben ban yemiştim banın açıldığı zaman 4 5 gün oyuna girme tekrar ban atıyor. scripte gelecek olursak %temp%i siliyorum nolur nolmaz diye yüklü olan tüm hileleri siliyorum ve hile kullanacağım zaman vanguardı kapatıyorum 1 haftadır sorun yok.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam şunu yapıyorsunuz rarın içinde kalabilir xproject.Çalıştıra şunları yazıp içindekileri silin temp,%temp%, recent, prefetch.Ban yemezsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
En hard Şekilde Kullanıcaksan Vpn açıkken türkiye istanbula bağlan hem pingin düşer birde spoofer kullan Sonra Windows+r Tuşlarına tıkla Önce %temp%, Sonra Temp, Sonra Recent, Sonra Prefetch Sil Sonra lolün dosyalarından Kullandığın hilenin dosyalarınbı sil

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
indirme klasöründeki inidirdigniz dosya ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...