Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL scripti yeni kullanacaklar için ayar tavsiyesi
çok belli edecek çarlar oynama, challenger configleri falan var onları yükle. Daha güzel oynanır. Maç boyunca boşluğa basıp oynama. Arada kendin de oyna. İyi günler.
kanka sc ile bir heroyu spamleme arka arkaya. Farklı karakterler oyna dodgeleme hilesinin de ayarını çok oynama scdeki ayar gayet yeterli oluyor zaten. Arkadaşların dediği gibi aç kapa için tuşları ayarla.
Öncelikle ping menünü kendininkiyle eşitle ardından rica ediyorum herşeyi dodgelesin diye tüm evade yi açık bırakma luci q lerimi fln dodgeleyen adamları goruyorum tilt ediyor riskli malp r si yada karsı supların hooklarını dodgeletsen hem yeterli oluyor hemde sc oldugun cok belli olmuyor birde herşey sc ile bitmiyor hakim oldugun heroları oyna gene pozisyon bilgin yada hero ne yapar nsl damage cıkarır bilmiorsan sc de çöp olur işe yaramaz
Challanger config yükleyip hazır ayarlarla oynamanı tavsiye ederim kolay kolay ban yemezsin zaten fakat dikkatli oynamak istiyorum dersen ya Evadeyi kapatıp oyna yada comboları kendin yaparak oyna