Üye
lpreborn dostumlpreborn lpreborn mu? yoksa başka bir hilemi
kanka peki gelen hesapları nerede ve nasıl satıyorsunuzscripte kasılan hesapların ortalama 3-5 hafta banlanması lpreborn üzerinde mevcut değil 1 ayı
geçkindir oynuyorum bir çok kez report yedim ticket açıldı hakkımda şuan hala hesapta oynamaktayım
bi arkadaş forumda konusunu açmıştı zaten şuan elimize boostlanıcak hesap gelmesini bekliyoruz tecrübelerimi aktarırım
kanka hangi sitede nasıl satıcam bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirimknk evade kapa euw gir kas sat bu kadar
dostum o bilgiler için discord üzerinden bu arkadaşa ulaş 001#8553kanka peki gelen hesapları nerede ve nasıl satıyorsunuz
bende yapmak istiyorum ama satamama korkum var
e ozaman satılabilir teşekkkür ederim bakıcamwest dia 4 hesabımı 400 e satmıştım bir sıkıntı yaşamadım 35 lvl filandı
bilgi için teşekkür ederimwest dia 4 hesabımı 400 e satmıştım bir sıkıntı yaşamadım 35 lvl filandı
peki ban yedikten sonra para iadesi vs gibi bi durum oluyor muBan yiyor hesaplar, kenara koysan bile.
Ban yemeden euw da nasıl o kadar süre oynadınız ?west dia 4 hesabımı 400 e satmıştım bir sıkıntı yaşamadım 35 lvl filandı
nasil sikayet edebilir ki kankaİllegal dolandırıcılağa girdiğini düşünüyorum kişi seni şikayet ederse senin için sorun çıkabilir eğer elinden çıkarır ve izini kaybettirirsen senin için temiz bir iş olur parayı cukkalarsın
kanka sikayet edebilecegini dusunmuyorum cunlu hesap satın alımı da zaten illegak olan bir sey degil mi? uyusturucu saticim beni dolandirdi diye sikayet edemedigin gibi ben hesap aldim dolandirildim diyemez benceİllegal dolandırıcılağa girdiğini düşünüyorum kişi seni şikayet ederse senin için sorun çıkabilir eğer elinden çıkarır ve izini kaybettirirsen senin için temiz bir iş olur parayı cukkalarsın
Sana bağlı o kısım.peki ban yedikten sonra para iadesi vs gibi bi durum oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?