İlk 10 maç atıyorum platlar lar da goldlar da gumusler de geliyorElon ne tam olarak
Jungle'da twitch oynayabilirsin free kill kovalarsan çok rahat taşıyorsun rehberim bile var jg tw içinİlk 10 maç atıyorum platlar lar da goldlar da gumusler de geliyor
elona göre deişir elmas v olarak :l yasuo mainim sövmeyin.Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
warwick oynayabilirsin başlangıç için gayet kolay bi hero ama çeşitli yt kanallarını izleyerek kendini geliştirMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
kankam yanlış anladın ben oyuna yeni başlamadım. diyorum ki bu feederları nasıl taşıyabilirim tek başıma benim derdim owarwick oynayabilirsin başlangıç için gayet kolay bi hero ama çeşitli yt kanallarını izleyerek kendini geliştir
reis adc geçiyorum yanıma brand sup geliyor farm çalıyor. presiz bot lane zorreis bende tek kasıyorum westte adc olarak xayah jhin kaisa sup olarakta senna ve pyke oynayarak plata ciktim
rehberin linkini aLabilir miyimJungle'da twitch oynayabilirsin free kill kovalarsan çok rahat taşıyorsun rehberim bile var jg tw için
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-jungle-twitch-ogretici-oynanis.260014/kankam yanlış anladın ben oyuna yeni başlamadım. diyorum ki bu feederları nasıl taşıyabilirim tek başıma benim derdim o
Post automatically merged:
reis adc geçiyorum yanıma brand sup geliyor farm çalıyor. presiz bot lane zor
Post automatically merged:
rehberin linkini aLabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?