Onaylı Üye
yeuso adını yazamıyom amaMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
kardeşim 3 tane hero var bunlar vayne kindred ve twic fakat bunlarında gücü bir yere kadar karşıda fazla cc atan kişiye yönelik varsa bunlasrda yetersiz kalıyor 4kişinin fedledigi bir yerde sc ne yapsınMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Xertah vayne viktor kindred fioraMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
vaynekesinlikleMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?