Çözüldü Lol scriptle oynarken oyundayken 4-5 sn donup kalma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler scriptle oyuna giriyorum 1-2 dk geçtikten sonra 1 anda oyun donuyo ben hariç herşey haareket ediyo ben hiçbirşey yapamıyorum 4-5sn sürüyor sonra geri düzeliyor ama sık sık oluyor mesela ws giriyom donuyo base atıyom donuyo 4-5 sn donup kalıyom bağlantı kopuyo sonra tekrar bağlandı diyor ama internet gayet iyi tr serverindemi oluyor diye euw de denedim ping düşük ve sabit olmasına rağmen orda da oluyor driverlar güncel ekran kartı güncel net iyi arka planda açık bişey yok youtubeye formlara baktım bunun çözümü yok yardımcı olurmusunuz lakin lütfen yorum kasmak için boş yorum yapmayalım

Çözüm
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kankacım hileyi baştan sona sil lol de tam onarım yap hileyi baştan yüklemeyi dene, windsharp ın confing dosyasınıda sil windows tuşu + r çalıştıra %appdata% ws2 dosyasını bul sil.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
vysnc ile alakalı olabilirmi öyle bi dropmı acaba normal scriptsiz oynarkende yapıyomu fps sabitleyip öyle oynamayı dene

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kankacım soyle diyim bende arastır bıraz googleden filan adamlar hileyi kokten kaldırıyorlar tarattırıyorlar birsey bulunmadıktan sonra oyununu bı guzel onarım yap bazı kırıntılar hala bulanabılıyor sonra birdaha kur bide oyle dene

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...