LoL scriptle rank atlayamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence kog maw lulu ikilisi ile sc açıcan oto win late gamede

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bi sc pre bulup bot pre yapsanız yeter baya rank atlarsınız

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam henüz hileye erişimim yok ama forumda okuduklarıma göre hileye güvenip zaten alırıp diyip lvl1de yuumiyle dive atanlar varmış(!) oyun rehberi de var scli onlara da bakmanı öneririm buguun ikindin belki scye erişimim olursa duo gireriz öyle kasarız

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kimse 1v9 atmaz takım arkadaşların hasarı depolrken sen kill alırsan laf yemeyi hakedersin kötü oynuyorlarsa script ile + oyun bilginle taşımayı öğreneceksin dostum yoksa rank falan atlayamazsın duo bul o zaman 2 script oynayın script zaten 1v9 atmak içindir

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bir duo kullanmayı dene dostum o zaman yükselebilme şansın var.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum anca dia 2 veya dia 1 kadar sc kasarsın sonra ki ranklar oyun bilgisi istiyor sadece sc güvenme dou gir bide oyun bilgin felan olsun ben scsiz şuan güncel rank master 176 lp var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence duo bul ve duonla girmeyi ihmal etme ne kadar hile olsanda takım oyunu knk lol

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kendine bir duo bulsan iyi edersin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum lol sc ile rank atlamaktan ziyade takım oyunu gerektiren ve oyun bilginden rank atlatan bir oyun. Hangi eloda oynuyorsun bilmiyorum ama oyun bilgin eksik bariz belli. Ben yerinde olsam biraz analiz videosu izleyip veya alanında iyi yayıncılar oyuncular izleyip bir şey katarım kendime. Jung oynayıp başka koridorları öne de geçirebilirsin diğer yerler feedliyor diyorsan. Bunu da biraz takım arkadaşlarına bakıp analiz edip o koridora odaklanarak yapabilirsin. Jungle de kartush özellikle biraz mainleyince çok güçlü bir şampiyon fresh bir hesapta 40-50 oyun ayıp rahatlıkla plat eloya çıkabilirsin oyun bilginle. Onun aksinde alt koridor şampiyonları kite ile çok fark ettiriyor oynayışını, taşıma ihtimalin artıyor. 3-5 el alt koridorda sürünüp tek bir şampiyona odaklanıp, o şampiyonu çözüp ona en uygun support oyuncusunu bu 3-5 maçta görüp ona duoluk teklif edebilirsin. Böylece win oranın daha da artar sanırım. Bana sorsan samira, twitch gibi şampiyonları oynarım bot lanede.

Üye
3 HİZMET YILI
öncelik scriptle zaten rank atlamak icin 1v9 atamazsın dostum? oyun bilginin düsük olduğu burdan belli. LoL Bir takım oyunu. 2 veya 3 lü sekilde arkadaşlarınla gir. takımı oyunu yaparsanız 51e 13lük macı bile cevirebiliyorsunuz

BEN DENİZ RAKAN
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Durmuyor aga işte bir kez tutturdun mu bırakamazsınnnn

Superior
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyun bilgisi ve takibi sağlayabildiğin sürece scriptsiz bile lig atlarsın hocam (bir yere kadar) iyi oynayıp lane kazanmak oyunu kazandırmıyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka sana tavsiyem sc açan bi duo daha bul veya flexte oyna rank plata falan gelince duolarına elonu tanklattır rahat kasarsın mastera

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Lol scriptin var diye girip herkesi kesip kazanabileceğin bir oyun değil bu oyun 1 kişinin üzerinden dönmüyor oyunu kazanmak için kill alman değil kule ve objektif alman gerekiyor skor peşinde koşup her işi kendin yapmaya çalışırsan golddan yukarıya çıkamazsın oyunu bir süre daha normal veya scriptli oynayarak lane tecrübesi kazanman gerektiğini düşünüyorum oyunu nasıl yönlendireceğini bilirsen oyunu kazanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyun bilgin yok demekki maçlar izle. Yüksek elo maçalr izle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...