Yes it is.Very easy to ban?
so badSelamin aleykum beyler. Ben bir tavsiyede bulunmak istedim bircougunuz lol script falan soruyor. Bu lol scriptleri evet guzel seyler bizim gibi hileli oyun oynamak isteyenler, sınır'ı aşmak isteyenler için güzel. Kotu tarafi da oyunun sahipleri, lol'de ben 2-3 defa ana hesaplarimi kaybettim bu scriptler yuzunden. Benim tavsiyem scriptleri ana hesaplarinizda kullanmayin. Ben yandim siz yanmayin. Sevgilerimle
ba yee yüzdesi çok fazlasöz konusu hilenin yapımcıları söylüyor zaten kendi hesabınızda kullanmayın ban riski %100 diye buna rağmen main hesabında ban yemeyeceğini düşünüp kullanan varsa sıkıntı büyük
ilerde ban yyebilirsinKullanabilmek için bir şirin yarattım ve bir hafta kadar kullanıyorum ve şimdiye kadar yasak yok
iyi
aynen ban yiyor sonra ne yaptım diyor asdasdsadasdZevk meselesi işte insan sonundan banlacağını bilse de heveslenip kullanıyor
+1 Benimde 3 tane account gitti aman diyim dikkat edin.Selamin aleykum beyler. Ben bir tavsiyede bulunmak istedim bircougunuz lol script falan soruyor. Bu lol scriptleri evet guzel seyler bizim gibi hileli oyun oynamak isteyenler, sınır'ı aşmak isteyenler için güzel. Kotu tarafi da oyunun sahipleri, lol'de ben 2-3 defa ana hesaplarimi kaybettim bu scriptler yuzunden. Benim tavsiyem scriptleri ana hesaplarinizda kullanmayin. Ben yandim siz yanmayin. Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?