hayır hile ile alâkası yok ben hile kullanmıyorum kullandığım tek şey lol skin ama bu hata üzerine riota ticket attım dün gecede aynısı olmuştu bu gecede attım ticket hatayı düzelticez diyorlar hileyle bir alakası yok herkesde var bu hataSanırım hile kullanan çoğu kişi giremiyor benim gibi Hesap erişim kısmında sıkıntı var riot yeni bir engelleme yöntemi geliştirmiş olabilir bu giremiyorum diyen arkadaşlar şey deneyebilirler mi Riot'un hesap yönetimi paneline girmeyi çünkü bende direk Auth.riotgames sıkıntılı diğer pc'den mobilden girebiliyorum diğer arkadaşlar da aynı şekilde denerse sadece hile kullanılan pc giremiyor
hmm o yeni patchden dolayı .dSanırım hile kullanan çoğu kişi giremiyor benim gibi Hesap erişim kısmında sıkıntı var riot yeni bir engelleme yöntemi geliştirmiş olabilir bu giremiyorum diyen arkadaşlar şey deneyebilirler mi Riot'un hesap yönetimi paneline girmeyi çünkü bende direk Auth.riotgames sıkıntılı diğer pc'den mobilden girebiliyorum diğer arkadaşlar da aynı şekilde denerse sadece hile kullanılan pc giremiyor