gerekli c leri yüklemelisin veya yüklüyse o yazıyı beklemeslinŞimdi Lolde Scriptte Hotfix yapılmaya gerek yokmuş suanda sitedekide eski hotfix olmuyor zaten . Ben lol sicript yükle dedğiğimde yükleniyor
açılan sayfada bagoripper gibi bişey yazıyor daha sonra orda oyun bekleniyor oyuna girince oyun bulundu yazması lazım ama bende yazmıyor neden olabilir ?
virüs programlarım falan kapalı durumda ?
Bencede indir çok zevk alırsın çok kullanışlı efsaneben onaylı üye olunca indireceğimde hiç kullanmadım ama kararsızım yinede.
1.5 2 aydır kullananlar varmışben onaylı üye olunca indireceğimde hiç kullanmadım ama kararsızım yinede.
Kanka bence iyi olabilir çünkü mid ve adc heroları çoğunkula skille dayalı oluyor kolaycana kesebilirsinAga Zed le kullansam iyi olurmu yani genelde feedliyorlar script kullanmayanlar için diyorum fakat midi taşıyabilirmiyim ?
Kardeşim Ben ne konusu açtım sen ne diyosun Mesajını gereksiz mesajtan spamlıyorum mesajın silinicekAga Zed le kullansam iyi olurmu yani genelde feedliyorlar script kullanmayanlar için diyorum fakat midi taşıyabilirmiyim ?
hangilerini yüklemem gerekiyor özelden yazarmısıngerekli microsoft vc serileri yüklümü birde microsoft fremework
Zed ile kullansam iyi olurmu diyosun git konu aç benim konumun altına bana faydası olmayan gereksiz bir yorum yapamazsın . konu ile ilgili değil attığın yorumScript hakkında konuşuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?