LoL sınırsız ban yedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak lpreborn ilk çıktığından beri script ile oynuyorum ve genelde normal maçlarda evade : cc modunda kullanarak belli etmemeye çalışıyordum. Ancak maceram bugüne kadarmış bu kadar uzun sürede banlanmadım bugün banlandım. Free bir hileden alabileceğim max verimi aldım ancak banlanmakta koyuyor be. Başka bir hesaba geçip script açmadan önce önerdiğiniz bir şey var mı?
Screenshot_1.png

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
gg kanka detected oldu üyeye gectiği için zaten her el karsıya yada bize sc geliodu

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
baya üzücü bir durum nedense ben 7 gün ban yedim bidahada o hesapta script açmam .d

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
deneyecektim bu hileyi ama şimdi vazgeçtim :D

Üye
3 HİZMET YILI
banwave geldi, bu yüzden yalnızca bir kere kullanmış olduğum hesap bile ban yedi. belli edip etmemek önemli olmadı maalesef.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak lpreborn ilk çıktığından beri script ile oynuyorum ve genelde normal maçlarda evade : cc modunda kullanarak belli etmemeye çalışıyordum. Ancak maceram bugüne kadarmış bu kadar uzun sürede banlanmadım bugün banlandım. Free bir hileden alabileceğim max verimi aldım ancak banlanmakta koyuyor be. Başka bir hesaba geçip script açmadan önce önerdiğiniz bir şey var mı?
bende ban yedim script dt olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...