oyun clientinde oyunu tamir etmeyi denermisin, birde yine olmassa oyunu full silip tekrar yüklemeyi deneöncelikle selamın aleyküm abilerim kardeşlerim
lolde şampiyon seçim ekranindan sonra oyuna girebiliyorum
ancak oyunu çerçevesiz şekilde oynuyorum antrenman modunda 100 fps civarı alırken
normal game vs. de 35 40lara düşüyor çerçevesiz modda,tam ekran yapmaya çalıştığımda ekranım simsiyah kalıyor casper marka bir monitör,
alt tab yaptığımda ekran geliyor masaüstü falan ama lolde ekran simsiyah kalıyor 1 haftadır araştırıyorum delirmek üzereyim.
yardımcı olabilirseniz çok ama çok minnettar olurum.
iyi günler
but it proglem is not be revelant user, its client's problemupdate ur gpu
tamamda bu client ile alakalı bir sorun, oyunun kasması monitöre bağlanmaz ya bilgisayarda sorun vardır ki yok yada clientte sıkıntı vardır ama lol bunu düzeltmek yerine 20. lux kostümünü getiriyorMonitor ayarlarini bir kurcala derim
ekran ayarlarına bi bak derim kardeşimöncelikle selamın aleyküm abilerim kardeşlerim
lolde şampiyon seçim ekranindan sonra oyuna girebiliyorum
ancak oyunu çerçevesiz şekilde oynuyorum antrenman modunda 100 fps civarı alırken
normal game vs. de 35 40lara düşüyor çerçevesiz modda,tam ekran yapmaya çalıştığımda ekranım simsiyah kalıyor casper marka bir monitör,
alt tab yaptığımda ekran geliyor masaüstü falan ama lolde ekran simsiyah kalıyor 1 haftadır araştırıyorum delirmek üzereyim.
yardımcı olabilirseniz çok ama çok minnettar olurum.
iyi günler
Post automatically merged:
config silmeyi tut lolü tekrar yüklemek falan herşeyi denedim yardımcı olabilir misiniz ??
maybetry to reinstall na game sir i think game has missing fileTry to repair the game in the game client, if not, try to delete the game completely and reinstall it
but make sure you delete it completely
yep, ı did to trying say this advice bro.maybetry to reinstall na game sir i think game has missing file
but its not be revelant at screen its revelant at client. okey?look at the screen settings
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?