Seçkin Üye
Peki kullanırken herhangi bir yöntemle mi kullanıyosun yoksa normal hileyi indirip açıp oyuna mı giriyosun?trde banlayıp westte banlamama gibi saçma sapan dedikodular vardı onlara aldırış etmeyin. 2 yıldır lolskin kullanıyorum yüzlerce hesaba girdim ve hiçbiri ban yemedi yemeyecekte.
aynen aga son dediğin doğruevet bayadır lol skin kullanıyorum yani şöyle diyeyim 200 k yasuom vardı şuan 1.2 k yasuom ve 652 k azirim var yani sen düşün o zaman dan beri ban yemedim tabi arkadaşım ban yedi elinde sonunda 15 günlük daha da kullanmadım ban riski aşırı düşük o kadar
hala kullanıyor musun TR'de?trde banlayıp westte banlamama gibi saçma sapan dedikodular vardı onlara aldırış etmeyin. 2 yıldır lolskin kullanıyorum yüzlerce hesaba girdim ve hiçbiri ban yemedi yemeyecekte.
birsürü hesabımda kullandım hiçbiri ban yemedim aktif olarak kullanıyorumhala kullanıyor musun TR'de?
programdan programa değişiyor olabilir ben normal lolskin kullanıyorum herhangi bir yöntemim yokSağ olun cevaplar için.
Peki kullanırken herhangi bir yöntemle mi kullanıyosun yoksa normal hileyi indirip açıp oyuna mı giriyosun?
hiiç bilmiyorum 2013-4'ten beri hesabım ve kıyamıyorum artık xdbirsürü hesabımda kullandım hiçbiri ban yemedim aktif olarak kullanıyorum
hala kullanıyor musun?o açıklama geldiğinde ilk 1 ay kullandım ve ban yedim ama 2 haftalık ondan sonra ilk ay geçtiğinde yine kullanmaya başladım ve bugüne kadar hiç yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?