3 Ağu 2023 #41 berkxld Seçkin Üye Katılım 11 Haz 2023 Mesajlar 321 Tepki puanı 20 Ödüller 2 Sosyal 3 HİZMET YILI roflmxd' Alıntı: sadece lol oynuyorum baska bi programda indirmedim niye hala benle tartısıyosun bu konu hakkında? Genişletmek için tıklayın ... yalan yanlış bilgi verip insanları kandırıyorsun daha açık kaynak kodun ne olduğunu bile bilmiyorsun bi araştır gel neyse daha konuşmicam
roflmxd' Alıntı: sadece lol oynuyorum baska bi programda indirmedim niye hala benle tartısıyosun bu konu hakkında? Genişletmek için tıklayın ... yalan yanlış bilgi verip insanları kandırıyorsun daha açık kaynak kodun ne olduğunu bile bilmiyorsun bi araştır gel neyse daha konuşmicam
3 Ağu 2023 Konuyu başlatan #42 roflmxd R Onaylı Üye Katılım 2 Eyl 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI berkxld' Alıntı: yalan yanlış bilgi verip insanları kandırıyorsun daha açık kaynak kodun ne olduğunu bile bilmiyorsun bi araştır gel neyse daha konuşmicam Genişletmek için tıklayın ... olum milletin carlarini patlatıyolar benimde patlattılar diyorum amacın ne?
berkxld' Alıntı: yalan yanlış bilgi verip insanları kandırıyorsun daha açık kaynak kodun ne olduğunu bile bilmiyorsun bi araştır gel neyse daha konuşmicam Genişletmek için tıklayın ... olum milletin carlarini patlatıyolar benimde patlattılar diyorum amacın ne?
3 Ağu 2023 #43 berkxld Seçkin Üye Katılım 11 Haz 2023 Mesajlar 321 Tepki puanı 20 Ödüller 2 Sosyal 3 HİZMET YILI roflmxd' Alıntı: olum milletin carlarini patlatıyolar benimde patlattılar diyorum amacın ne? Genişletmek için tıklayın ... Senin bu anlamama olayını ben yorum kasmana bağlamaya başladım neyse kimsenin çarını patlattıkları yok
roflmxd' Alıntı: olum milletin carlarini patlatıyolar benimde patlattılar diyorum amacın ne? Genişletmek için tıklayın ... Senin bu anlamama olayını ben yorum kasmana bağlamaya başladım neyse kimsenin çarını patlattıkları yok
1 Eyl 2023 #44 Arda Oguz A Onaylı Üye Katılım 1 Eyl 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 2 HİZMET YILI tt yada dc sw lerde bulabirsin