Ben kulandıgı söylüyorum hiç sıkıntı olmuyomerhaba arkadaşlar belki bilenleriniz vardır league of legendsde lol skin yani kostüm hilesi var fakat yanlızca kendiniz görebiliyorsunuz riot bunun hakkında ban sebebi demişti ama ban yiyen hiç birini görmedim kullanan var mı aranızda ban yermiyim bile varsa yardımcı olur musunuz
sen kullanıyor musun şuanBen kulandıgı söylüyorum hiç sıkıntı olmuyo
ben kullanıyorum ama hala ban yemedim kesintisiz 2 yıl falan oldu.merhaba arkadaşlar belki bilenleriniz vardır league of legendsde lol skin yani kostüm hilesi var fakat yanlızca kendiniz görebiliyorsunuz riot bunun hakkında ban sebebi demişti ama ban yiyen hiç birini görmedim kullanan var mı aranızda ban yermiyim bile varsa yardımcı olur musunuz
Bunu RIOT kendisi açıkladı ve LoL Skin kullananlar tespit edilirse cezalandırılıyorlar. Hesabının ban yeme riski Scriptten daha çok bunu kullanırsan.merhaba arkadaşlar belki bilenleriniz vardır league of legendsde lol skin yani kostüm hilesi var fakat yanlızca kendiniz görebiliyorsunuz riot bunun hakkında ban sebebi demişti ama ban yiyen hiç birini görmedim kullanan var mı aranızda ban yermiyim bile varsa yardımcı olur musunuz
açtırmaya çalıştın mı açıyolar mı banı?Bene yedim ban o yüzden kullanmanı pek tavsiye etmem.
Bu konuda desteğe ticket attım ama açmayacaklarını net bir şekilde belirttiler.açtırmaya çalıştın mı açıyolar mı banı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?