hesaba sadece değilmi yani yeni hesap açığp girebilirimlol ile ilgili pek bi bilgim yok ama riot game perma ban atıyo diye biliyorum
knk küçük bi araştırma yaptım hesabın gider diyorlar ıp ban yemeyebilirsin yeni hesap açıp girebilirsin galibahesaba sadece değilmi yani yeni hesap açığp girebilirim
anladım bir yerdde okumuştum bir main olmayan hesaba girdikten sonra ve kulllandıktan sonra main hesaba girersem o hesabın dosyalarınada erişim sağlayabilyormuş doğrumudur riot bunu algılayabilirmi ?Ip ban değil ama hesabın kalıcı olarak ban yer. Lol skin programları 3. parti yazılım o yüzden main hesabında kullanma.
Kullandığın 3. parti yazılımın yaptığı her şey pc de bir yerlerde kayıt ediliyor. Sen sonradan main hesabına girersen onunda bu hileyi kullanmış gibi bir algı yaratabilir ve hesabın banlanabilir.anladım bir yerdde okumuştum bir main olmayan hesaba girdikten sonra ve kulllandıktan sonra main hesaba girersem o hesabın dosyalarınada erişim sağlayabilyormuş doğrumudur riot bunu algılayabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?