- Yasaklandı
-
bide hesap botla kasılmıştı benim herşey varİkisi de 3. parti yazılım ve sonuçta ve bu sebepten ötürü kullanırsan banlanırsın ama senin sorunun cevabını net bir şekilde vermek zor çünkü hangisinden ban yediğini anlamanın imkanı yok.
yersen lazy dn yersin lol skini uzun süredir kullanıyorum yemedim hiçbeyler 10.11 gelmeden önce ben bi ara can sıkıntısından hile guncelene kadar lol skin kulandım hile gelince lol skini sildim birdaha girmedim acaba ben lol skin kulandıgım icinmi ban yedim yoksa lazy sharp kulandım diyemi bana mod skin diye geliyor plat a kadar kasmıştım unrankı lütfen adminler ban yersin ws yazmasın onu kastetmiyorum
ikiside etkili olmuştur dostum zaten lazynin içinde de modskin gibi dosyalarla oynayan skin hilesi var bişey farketmiyorbeyler 10.11 gelmeden önce ben bi ara can sıkıntısından hile guncelene kadar lol skin kulandım hile gelince lol skini sildim birdaha girmedim acaba ben lol skin kulandıgım icinmi ban yedim yoksa lazy sharp kulandım diyemi bana mod skin diye geliyor plat a kadar kasmıştım unrankı lütfen adminler ban yersin ws yazmasın onu kastetmiyorum
En çok şuanda level botundan ban yiyor herkes level botu kullanmamanı öneririm tabi bir daha script kullanırsanbeyler 10.11 gelmeden önce ben bi ara can sıkıntısından hile guncelene kadar lol skin kulandım hile gelince lol skini sildim birdaha girmedim acaba ben lol skin kulandıgım icinmi ban yedim yoksa lazy sharp kulandım diyemi bana mod skin diye geliyor plat a kadar kasmıştım unrankı lütfen adminler ban yersin ws yazmasın onu kastetmiyorum bide hesap botla kasılmıştıhat trick yaptım
bana lol oynamayı öğretsenebeyler 10.11 gelmeden önce ben bi ara can sıkıntısından hile guncelene kadar lol skin kulandım hile gelince lol skini sildim birdaha girmedim acaba ben lol skin kulandıgım icinmi ban yedim yoksa lazy sharp kulandım diyemi bana mod skin diye geliyor plat a kadar kasmıştım unrankı lütfen adminler ban yersin ws yazmasın onu kastetmiyorum bide hesap botla kasılmıştıhat trick yaptım
yoo yedimscript kullananlar bu aralar ban yiyor ben uzun zamandır lol skin kullanıyorum yemedim , büyük ihtimal scriptten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?