- Konuyu başlatan
-
yok hocam benim main hesap yok takılmaca giriyordum zaten çok da dert edilcek şey değil benim açımdan teşekkür ettim bilgi içindeHocam umarım o vietnamda ki hesabınız main hesabınız değildir
Eyv hocam teşekkür ettim bilgi içineğer hesapta skin vs çok bir şey yoksa 0 unranked hesap alıp oynamak daha mantıklı evetşöyle bir durum var ama bu aralar bot hesaplar ban yiyo ona dikkat etmek lazım
Rica ederim hadi geçmiş olsun tekrardan öğrenmişsindir hocam inşallah böyle durumlarda içinin sesinini dinlememeyiyok hocam benim main hesap yok takılmaca giriyordum zaten çok da dert edilcek şey değil benim açımdan teşekkür ettim bilgi içinde
Eyv hocam teşekkür ettim bilgi için
o da paralı hocam maalesef ve o daha pahalıyok hocam benim main hesap yok takılmaca giriyordum zaten çok da dert edilcek şey değil benim açımdan teşekkür ettim bilgi içinde
Eyv hocam teşekkür ettim bilgi için
Post automatically merged:
Bu arada tr ye değilde burdan eu ya geçebiliyormuyum 1 mavi öz le yoksa oda paralımıdır
Zor yoldan anladık hocamRica ederim hadi geçmiş olsun tekrardan öğrenmişsindir hocam inşallah böyle durumlarda içinin sesinini dinlememeyi
ticket açıp sor agaBeyler hiç eleştirmeyin bende bilmiyorum neden yaptığımı yanlışlıkla vietnam sunucusuna geçtim 1 mavi öz dü dedim tıkliyim içimde kalıp dert olacağına dışımda kalsın parti olsun, şimdi dönemiyorum ne olucak
oyuna rp yatırıp degiştirmen lazım dostum.Beyler hiç eleştirmeyin bende bilmiyorum neden yaptığımı yanlışlıkla vietnam sunucusuna geçtim 1 mavi öz dü dedim tıkliyim içimde kalıp dert olacağına dışımda kalsın parti olsun, şimdi dönemiyorum ne olucak
kanka korktum ya şuan ben öyle bir dalıyorum ki farkında olmadan istemediğim şeyi tam olarak yapıyorum yahocam gerçekten çok kötü bir durum bilmeyenler için ama dediğim gibi rp yatırıp geçeceksiniz mecbur tr ye euw falanda aynı yani 1 mavi özlü geçiş sunucuları hariç gözükmeyen sunuculara rp ile geçiş yapılıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?