9 Mar 2021 #1 shiroqqo S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI Yanıma support premade arıyorum. Gold 1 ligindeyim. TR serverinde oynamaktayım. nick : EkkoPekko Ben hile kullanıyorum. Aradığım Premade'nin script kullanıp kullanmaması önemli değildir. Moderatörün son düzenlenenleri: 9 Mar 2021
Yanıma support premade arıyorum. Gold 1 ligindeyim. TR serverinde oynamaktayım. nick : EkkoPekko Ben hile kullanıyorum. Aradığım Premade'nin script kullanıp kullanmaması önemli değildir.
9 Mar 2021 Moderatör #2 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Hileli mi, hilesiz mi premade arıyorsun? Konuya ekleyeceğim.
9 Mar 2021 Konuyu başlatan #3 shiroqqo S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI Eren' Alıntı: Hileli mi, hilesiz mi premade arıyorsun? Konuya ekleyeceğim. Genişletmek için tıklayın ... Bende script var fark etmez script veya scriptsiz ama sen scriptsiz yazabilirsin.
Eren' Alıntı: Hileli mi, hilesiz mi premade arıyorsun? Konuya ekleyeceğim. Genişletmek için tıklayın ... Bende script var fark etmez script veya scriptsiz ama sen scriptsiz yazabilirsin.