24 May 2023 #1 chetxd Welcome To The Island Of Misfit Toys Onaylı Üye Katılım 28 Nis 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 23 3 HİZMET YILI Tr Serverında Gold 2'yim. Scripte alışmaya uğraşıyordum bayadır nihayet alıştığımı düşünüyorum. Adc de oynarım supp da oynarım genelde seslide durmam pek chill takılıyorum. Gold-Plat elo ekleyebilir. Kendine güvenen silver elolar da ekleyebilir. Legit oynamayacaklar eklemesin. IGN: lGiveMeGalaxYlQQ
Tr Serverında Gold 2'yim. Scripte alışmaya uğraşıyordum bayadır nihayet alıştığımı düşünüyorum. Adc de oynarım supp da oynarım genelde seslide durmam pek chill takılıyorum. Gold-Plat elo ekleyebilir. Kendine güvenen silver elolar da ekleyebilir. Legit oynamayacaklar eklemesin. IGN: lGiveMeGalaxYlQQ
24 May 2023 #2 merdumgiriz M Onaylı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 68 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI chetxd' Alıntı: Tr Serverında Gold 2'yim. Scripte alışmaya uğraşıyordum bayadır nihayet alıştığımı düşünüyorum. Adc de oynarım supp da oynarım genelde seslide durmam pek chill takılıyorum. Gold-Plat elo ekleyebilir. Kendine güvenen silver elolar da ekleyebilir. Legit oynamayacaklar eklemesin. IGN: lGiveMeGalaxYlQQ Genişletmek için tıklayın ... dostum dc nickin nedir beraber oynayalım?
chetxd' Alıntı: Tr Serverında Gold 2'yim. Scripte alışmaya uğraşıyordum bayadır nihayet alıştığımı düşünüyorum. Adc de oynarım supp da oynarım genelde seslide durmam pek chill takılıyorum. Gold-Plat elo ekleyebilir. Kendine güvenen silver elolar da ekleyebilir. Legit oynamayacaklar eklemesin. IGN: lGiveMeGalaxYlQQ Genişletmek için tıklayın ... dostum dc nickin nedir beraber oynayalım?
24 May 2023 #3 merdumgiriz M Onaylı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 68 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI dc nickim Khanooss#1128 arkadaşlar girecekler ekleyebilir
25 May 2023 #4 yusuf5602 Uzman Üye Katılım 29 Ara 2021 Mesajlar 153 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 25 Sosyal 4 HİZMET YILI yusufsavas#6408 DC buyur