Üye
=))) ok oonngtốt đẹp cảm ơn bạn đã chia sẻ
=))) ok oonngtốt đẹp cảm ơn bạn đã chia sẻ
Hocam gel duo atalım banada aynilarindan geliyorBeyler artık deli oldum lolde şu son günlerde sabahlarken hep takıma kötü adamlar geliyor hepsi bildiğiniz bot gibi kimse konuşmuyor herkes koşuyor ölüyor laf dinleseler bile kazanacaklar ama saçma sapan haraket yapıp kaybettiriyorlar supa shaco fizz falan alınıyor porofessordan bakıyorum hepsi geçen sezon elmas plat master falan
not: elom plat elmas böyle birşeye yıllardır tanıklık etmedim ??
Mmr yükseltince daha beter oluyor valla, neymiş ya bu adam hele vereyim dört tane maymunu oynasın bakalım iyi mi oynuyormuş diye bir zihniyete sahip firmanın üyesiyiz yani kendimizi bu şekilde kandırmanın manası yok hocam bu oyun bu algoritmayla işliyor maalesefMmr yükseltince öyle sıkıntılar yaşamıyorsun
En iyisini yapmışsın kardeşim keşke biz de temelli bırakabilsek ama sırf dostlarımız kardeşlerimiz için muhabbet edelim diye bu oyunu bahane ediyoruz aslında zor değil discorda geçip ne bileyim bir among us veya bir feign oynamakbu yüzden oyunu bıraktım.
Tabii ki bahsettiğin sunucudaki kültür seviyesi biraz daha yüksek ama yine kötü insanlar yok değil, ya zaten her ortamda kötü insanlar olur herkesin aynı statüde olduğu bir ortamı bulamayız Dünya burası. Söylediklerinde sana kesinlikle katılıyorum kardeşim, yani biz bu anlattıklarımızı senelerdir Merzifon eşeklerine anlatsaydık ekmek çarpsın şeklimiz değişsin ki okur doktor olurlardı hayat kurtarırlardı, okur lider olurlardı ülkeyi yönetir ekonomiyi düzene sokar insanları refaha ulaştırırdı. En basiti biz bu zırlamalara yüklemeye çalıştığımız bilgilere erişmek için ayırdığımız bunca vakti kendi yaşantımıza ayırmış olsaydık bu eşekoğlueşeklere kalmazdık bu ülkede de ne savaş olurdu ne ekonomik kriz olurdu.Maça gelenler maymun olsa maymun laf dinler reis bunlar maymundan beter lafta dinlemiyorlar tr de bu yüzden oynanmaz euw daha iyi