LoL tek başına nasıl maç taşınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Nerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
Kankam aynı durum bendede var scriptli olmama rağmen olmuyor atlayamıyorum , 2 kişi oynamak şart gibi heralde belli bir yerden sonra

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
İstersen beraber girebiliriz ? bende goldda takıldım nick : LEE SİN BRO

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
farm yap lanendeki adamları oyundan bıktırmaya düşürmeye oyna ejderleri al kasan koridora git adamı kes shoddownunu felan al kazanırsın

Üye
3 HİZMET YILI
Elon dusunmek yerine, daha iyi oyuncu olmaya dusun. Oyununa 9 farkli kisi gelcek, tr de zaten herkes smurf hesabindan oynuyor. Rank hic bir anlama gelmiyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
1v5 aticak riven vayne gibi herolae al ozellikle scde rivende cok op oluyor oyle oyna

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk roam atmaya ve karşı ormanı dönmeye özen göster ve ayrık ittir

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ya aslinda olay tamamen takım sen ne kadar iyi oynarsan oyna ne kadar script kullanırsan kullan takımın hepsi kötüyse kazanmana imkan yok bende silver 1 stack kalmistim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ormancı önemli. pre girdiğin anda en aşağı 2 rank atlıyorsun. Tek başına rekabetçi oyun oynamak zulüm

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tek oynuyorsan belli bir yere kadar çıkabilirsin bir kişi daha bulup Jungle Mid - Jungle Solo gibi yapıp lig atlayabilirsin tabi birde seçtiğiniz şampiyonlarda önemli

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka yanına pre bul roam atarak gezerek oynarsanız kesin yenersiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Darius, renekton falan hikaye kardeşim mastera kadar çıktım ben tw karakteriyle sadece yanına bi lulu alman yeter taşınmayacak maç yok neredeyse.. sevgiler

Üye
3 HİZMET YILI
Takım taşıyabilen bir arkadaşla oynamalısın bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hangi ligde oynuyorsun bilmiyorum eğer alt liglerdeysem taşıyıcı bir şampiyon ile oynamalısın yone bel vet viego gibi üst liglerdeysen meta şampiyonları oynamalısın ve takım kompozisyonuna uygun bir hero almalısın

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bro duo bulabilirsin yada tek başına taşıyabilicegin kata darius nasus vlad vigar vs. çarlar oyna

Üye
3 HİZMET YILI
Oyun bi
Nerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim
Post automatically merged:

Oyun bilgin zayıf olabilir bu
Nerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim
Oyun bilgin zayıf büyuk ihtimalle oyun bilgini gelisitirip birde daha taşıyıcı herolar ve sc ile uyumlu olan yöne Yasuo brand felan tarzı herolar oyna ve kaybetmeye başladıktan sonra oyundan cik biraz ara ver dinlen mental reset at

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk sen elohell desin galiba geçmiş olsun yanına birini çek sc olursa çok iyi olr anca öle çıkarsın gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...