Hocam neden kötü olduğunu da söyler misin bende almayı düşünüyorum ucuz diyeParanızı çöpe atmayın piyasadaki en kötürüm script'i almak istiyorsanız yapabileceğim bir şey yok fakat almayın kötü bir script
hocam iyi olanları çok pahalı o yüzden bu scyi alıp bypass alsak daha uygun olmaz mıParanızı çöpe atmayın piyasadaki en kötürüm script'i almak istiyorsanız yapabileceğim bir şey yok fakat almayın kötü bir script
Performans olarak kötü ondan bahsediyorum.hocam iyi olanları çok pahalı o yüzden bu scyi alıp bypass alsak daha uygun olmaz mı
performans iyi olanları nekadar oluyor ki hocam 5k filan verebileceğim bi bakiyem yok maalesef sc için :dPerformans olarak kötü ondan bahsediyorum.
O zaman engine soul alın en azından daha iyi toir'den aylık 1.5k bandındaperformans iyi olanları nekadar oluyor ki hocam 5k filan verebileceğim bi bakiyem yok maalesef sc için :d
Engine souls ban durumu nedir hocam ayrıca ürünü nerden temin edebiliriz?O zaman engine soul alın en azından daha iyi toir'den aylık 1.5k bandında