Ben kalista, xerath gibi herolardan yana değilim çok. Evade açıksa özellikle kalista durdurulamaz oluyor. Bu da demektir ki oyun sonu 5 tane rapor karşı takımdan garanti. Xerath da skillshot based champion olduğundan dolayı aşırı bariz, rank 1 xerath olsa yine de 85-90% tutturması imkansız. Teemo demişler ama sanmıyorum teemoda kendin de oynasan zaten q geldikçe sallarsın. Top lane için biraz işlevsiz bence script, skillshot ve stun tarzı şeyler içeren heroları seçebilirsin. Benim kendi tecrübem, premle girip brand alıyorum, gerek mid gerek support, 15 oyun oldu 14 win henüz kimse script diye yaftalamadı. Evade kapalı bu arada tamamen sadece kombosu için alıyorum.
Erken oyunda 2 skor aldıktan sonra aşırı güçleniyor zaten 15 oyunun 4ü dakika 15e gelemeden bitti mesela. Soruna çok cevap veremedim dostum. Irelia lane'de güzel komboluyor fightlarda biraz saçmalayabiliyor öldüreceği adama öldüreceği anda ulti atmak gibi. Onun haricinde yasuo aşşşşırı güçlü kodlanmış lane kaybetmen imkansız ormancıdan kamp yemez isen. Belki bir de kled güzel olabilir diye düşünüyorum.