22 May 2022 #1 krlangc1 K Onaylı Üye Katılım 13 Şub 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI Selamlar, Yuumi lulu ve soraka gibi sürekli kalkan cana basan karakterler oynayacağım yanıma sağlam bir gold elo adc arıyorum. Oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir Oyun içi Nick: Toxic Saliva Ekleyen yorum yapabilir ekledim diye İyi oyunlar.
Selamlar, Yuumi lulu ve soraka gibi sürekli kalkan cana basan karakterler oynayacağım yanıma sağlam bir gold elo adc arıyorum. Oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir Oyun içi Nick: Toxic Saliva Ekleyen yorum yapabilir ekledim diye İyi oyunlar.
22 May 2022 #2 Dropler D Onaylı Üye Katılım 19 Eki 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 26 5 HİZMET YILI Ekledim nick Celle Celaluhu
22 May 2022 #3 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI krlangc1' Alıntı: Selamlar, Yuumi lulu ve soraka gibi sürekli kalkan cana basan karakterler oynayacağım yanıma sağlam bir gold elo adc arıyorum. Oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir Oyun içi Nick: Toxic Saliva Ekleyen yorum yapabilir ekledim diye İyi oyunlar. Genişletmek için tıklayın ... kogmaw oynuyorum adc mainim esnek altın 1 im istek attım Kwaxlet7
krlangc1' Alıntı: Selamlar, Yuumi lulu ve soraka gibi sürekli kalkan cana basan karakterler oynayacağım yanıma sağlam bir gold elo adc arıyorum. Oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir Oyun içi Nick: Toxic Saliva Ekleyen yorum yapabilir ekledim diye İyi oyunlar. Genişletmek için tıklayın ... kogmaw oynuyorum adc mainim esnek altın 1 im istek attım Kwaxlet7
12 Haz 2022 #4 XXZDEATHWARSXXX X Üye Katılım 11 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepki puanı 3 Yaş 20 4 HİZMET YILI KNK ben de supportum ama adc deneyebilirim yine de beraber oynarız ekledim