Onaylı üye olmaya çalışıyorum kanka eger olursam birlikte gire bilirizhesabım 28 seviye smurfum hesabı plata kasacagım onun ıcın hileli takım arkadaşı arıyorum istek atın oynayalım sesli yada sessiz
Hedef: Plat
Nick: helpmeekep
İletişim: Sesli ya da sessiz fark etmez.
kanka solo ve mid bişey sorucam bu idk falan ne kankahangi lanede oynuyorsun beni bilgilendirebilir misin ismimi bırakıyorum BERK ÖZ
Scripttekinden bahsediyorsan configler onlar herodan heroya değişiklik gösteriyorlar tabiikanka solo ve mid bişey sorucam bu idk falan ne kanka
Scripttekinden bahsediyorsan configler onlar herodan heroya değişiklik gösteriyorlar tabii
Kanka zaten kurulu içine enjekte ettiklerini biliyorum idk yi falan fakat ayrıyeten challenger config kullanabilirsin pek bir bilgin yoksa kurulum veya lpreborn hakkında bu konuya:https://memoryhackers.org/konular/rehber-lpreborn-genis-kapsamli-anlatim.241396/ bir göz at ardından challenger config konusunada bir göz at derim: https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/bana atabilir misin o configi kanka
hazır ayarlar var dostumSelamun aleyküm kardeşlerim ben de lpreborn indirmek istiyorum dc atsam bana ayarları yapar mısınız bir de bir kaç soru sormak istiyorum lütfen bana ulaşınız
hileyi açarken vanguardı kapat yoksa hwid ban yer.yok configler için değil kardeşim benim abim valo oynuyor immo tarzda takılıyor sürekli ben de lpreborn sarmak istiyorum amaa ogirdiğinde ban yemesini istemiyorum bir kaç dosyayı silmek gerekiyormuş onlrı anlayamadım
27 lv bi hesap kasıyorum şuan da önceki hesabı elmas yapıp satmıştım ilgilenirsen özelden yaz oynarız
kanka arkadaşın benım dc de sese gel yazıyosun ya hep burak ben helpmeekep xd DFGPĞÜSMPÜADGSdobroNX#1857 ekle benim arkadaşla gireriz hile ile oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?