west diaya çıktıysan trde bronzda çok rahat 1v9 atarsın şanssızlık olmuşturGerçekten türkiye serveri çok sıkıntı euw serverinde oynayarak diaya çıktım golddan 3 hafta içerisinde tr hesabımda takım, toxiclikler yüzünden aşırı ciddiyim bronz3 den silver 2 ye çıktım maksimum olmuyor euwestte oynamaya devam
sadece lolde kötü olsa iyi valorant veya başka oyunlarlol tr serveri her zaman çok kötüydü ve asla düzelmicek
valorantta yine gideri var kanka mantığı lol gibi değil lol kasılma oyunu adamlar feedleyince taşınmıyor düşük elolarda valorantda 1v5 atabiliyorsunsadece lolde kötü olsa iyi valorant veya başka oyunlar
böylelerini gördükçe oyunu oynama hevesim gidiyor günden güne lole birçok kez ara verdim ama bırakamadımzaten hep kötüydü daha dün 20 kille oyun oynuyorum sadece botu premle inhiye kadar açtık adamlara diyorumki feedlemişsiniz ztn sadece bnle oynayın adam bana küfür ediyor triplere giriyor sana oyun yok diyor Aptal herif ztn senin sayende kazanmıyomki ne demek sana oyun yok sonra gidip satıyor kaybettiriyor
lolde en iyisi chat kapalı oynamakzaten hep kötüydü daha dün 20 kille oyun oynuyorum sadece botu premle inhiye kadar açtık adamlara diyorumki feedlemişsiniz ztn sadece bnle oynayın adam bana küfür ediyor triplere giriyor sana oyun yok diyor Aptal herif ztn senin sayende kazanmıyomki ne demek sana oyun yok sonra gidip satıyor kaybettiriyor
evet doğru ama yinede sana küfür eden bi adamı taşımak kendine haksızlık yapılmış gibivalorantta yine gideri var kanka mantığı lol gibi değil lol kasılma oyunu adamlar feedleyince taşınmıyor düşük elolarda valorantda 1v5 atabiliyorsun
öyle durumlarda sadece kendin için win aldığını düşünevet doğru ama yinede sana küfür eden bi adamı taşımak kendine haksızlık yapılmış gibi
ana bacı garı gardaş hiç bir manevi değeri saymıyorlargardas turk serverlerinde ve oyunlarda asla mental iyi degildir kufr hakaretden savayi bir sey yoktur
ben turk degilim ama turk oyunlarinda oynadim , hepsi agressiv nefret dolu , olunce veya durduk yere agir hakaretler eder ve kendi alemlerinde dalga gecerler . Mental ve iq cok dusuk bilmiyorum turk toplumu oylemi ya oyundakilar oyle , hakklarina girmek istemiyorum.ana bacı garı gardaş hiç bir manevi değeri saymıyorlar
gercek hayattaki sıkıntılardan bir tek oyun oynayarak kaçabiliyorum. LOL zevk li bir oyun ama zehir etmesinide iyi biliyorlaryapacak bir şey yok ya oyunu bırakmaktan başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?