herkes değil ama öyle bir kitlede varben turk degilim ama turk oyunlarinda oynadim , hepsi agressiv nefret dolu , olunce veya durduk yere agir hakaretler eder ve kendi alemlerinde dalga gecerler . Mental ve iq cok dusuk bilmiyorum turk toplumu oylemi ya oyundakilar oyle , hakklarina girmek istemiyorum.
tek sorunu ping ping dışında hiçbir sorunu yok euwunvalla 8 aydır euwdayım daha rahat pinge de alışıyorsun
ben ilk başladığımda euw de başlamıştım sonra bıraktım oyunu arkadaşım yüzünden yine başladım tr de başlamaz olaydımvalla 8 aydır euwdayım daha rahat pinge de alışıyorsun
yeniden euw geçmeni öneririm pinge zaman ile alışacaksın tr çekilmezben ilk başladığımda euw de başlamıştım sonra bıraktım oyunu arkadaşım yüzünden yine başladım tr de başlamaz olaydım
tr de oynamak = mezara canlı girmek gibiben ilk başladığımda euw de başlamıştım sonra bıraktım oyunu arkadaşım yüzünden yine başladım tr de başlamaz olaydım
malesef öyle oyuncular da varo kadar kötü ki daha az önce oyunuma mal biri geldi 0 15 gitti ulan maokai oynuyorsun nasıl becerebilirsin tank kasıcaksın atlıcaksın onu da yapamıyor allahın denyosu
hali hazırda euw hesabım var yandığım tek şey o kadar kostümlü hesap belki para verip euw e geçirimyeniden euw geçmeni öneririm pinge zaman ile alışacaksın tr çekilmez
inanki o ping tr de oynamaktan kat kat avantajlıtek sorunu ping ping dışında hiçbir sorunu yok euwun
kledle 2lvl de kayle nasıl ölür bi insan bana söyleo kadar kötü ki daha az önce oyunuma mal biri geldi 0 15 gitti ulan maokai oynuyorsun nasıl becerebilirsin tank kasıcaksın atlıcaksın onu da yapamıyor allahın denyosu
haklısın kaliteli oyun geçiyorinanki o ping tr de oynamaktan kat kat avantajlı
malesef milletimiz oyunlarda çok kötü tanınıyortrdeki insanların en büyük sorunu fazla fanatik olmaları. oyundan zevk almak yerine sadece kavga çıkarmak için giriyorlar
adamlar tr serveri ile artık eskisi gibi uğraşmıyor bunun bir çözümü yok ya katlanıcaksın yada oynamıyacaksınToxic kitle her yerde bunun lolün düzelmesi lazım ama oyunu çoktan salladılar.
sildikten bir süre sonra yine oynayasım geliyor neden bilmiyorum bağımlılıkSil gitsin oynama sinir hastası ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?