işte kardeşim buda kişisel gelişim göstermediğini gösterir, normalde başkasına sinirin öfken varsa suçsuz bir insandan çıkarmak olmaz doğru değildir ve bunu yapıyosa o kişi problemlidir bunu yapacak diye saygı duyacak değilsin ona lolden direk delete yapılması gereken bir şey ama işte riot .dadamlar stres oluyor veya başka bir şeye sinirleniyor oyundaki kişilerden sinirlerini alıyorlar
Dia ve üstündede win trade olayı vardirek lolun kitlesi çöp dia eloya kadar hepsi aptal insanlarla dolu diadan sonrası biraz daha düzgün ama dia altı leşşşş .
orası tamamen ayrı bir mevzu hocam oraya hiç girmeyelimDia ve üstündede win trade olayı var
Evet haklısınorası tamamen ayrı bir mevzu hocam oraya hiç girmeyelim
kanka cidden bu kodumun sw si hep böyleydi de bu aralar allaha kitaba sövüp onun bunun lanesini çalıp bilerek feedleyen soysuzlar çoğaldı gerçekten anlamıyom bi türlü bu tür insanları euw desen dediğin gibi hep türk dolu gerçekten bu sw nin hali beter ya hadi reportladık geçtik diyelim yine ban yemiyorlar cidden şaka gibi swkafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk dolu
kanka az önce lol oynadiğim için ağlıyordum biliyomusun artık oyun oynayarak da gacamangercek hayattaki sıkıntılardan bir tek oyun oynayarak kaçabiliyorum. LOL zevk li bir oyun ama zehir etmesinide iyi biliyorlar
kanka küfüre daha ağır bi ceza lazım bilerek beslemeye ise hesap banı direkkafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk dolu
sezon 12 deyken de sezon 13 çok iyi olucak diyoduksezon 13 için bir şey diyemem ama sezon 14 çok kaliteli olacak. banları acımadan atıyorlar artık.
bu sene en ufak küfre dahi chat ban geliyor. feedlersen perma.sezon 12 deyken de sezon 13 çok iyi olucak diyoduk
inşallah hadi bakalımbu sene en ufak küfre dahi chat ban geliyor. feedlersen perma.
7 sene öncesine gidemeyeceğimiz için artık eğlence yokLol'ü eğlenerek oynamak istiyorsan bir 7 sene öncesine gitmen lazım artık oynayanların çoğu try hard keyifsiz hale geldi anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?