LoL TR serverinde supportlar oyun oynamasını bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Ne zaman ADC geçsem ki rolüm ADC. Hiçbir şekilde işini bilen bir supportla karşılaşamadım, bıraktım ADC'yi. Jungle oynuyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu bir soru mu sitem mi? :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Vallahi abi ya bana da denk geliyor. Warwick oynuyorum ben de :D

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Altı üstü bir oyun, bu kadar umursamanı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Konu başlığı TR serveri supportlara sövmekti de o yüzden diyorum bunu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bilmiyor ki ne bilmiyor bot laneden soğudum ağa. Adam Morgana almıs. Q atmasını bılmeyen mı dersın Lux alıp sadece beleş kile ulti atan mı dersin.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
TR'de herkes ben en iyisiyim, ben taşırım kafasında oldugu için kimse zaten kolay kolay sup seçmiyor yada mainlemiyor. Ben 2 3 yıl sup oynadım. Laneyi de lateyi de taşıttaracak bir rol tabii ADC iyiyse. Mesela totemsiz bir alana girip ölünce direkt niye totem yok sup rep diyen kafalar var ki oyun boyunca red totem alıp atma zahmetinde bile bulunmuyorlar. Sadece sup totem atar kafasındalar. Kısaca serverda herkes bi kendine dönüp bakacak kral

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Main support olarak katılıyorum. TR serverinde karşı bot laneyi çok rahat domine edebiliyoruz ADC'mle.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben gayet iyi oynuyorum hocam bütün sup herolarına hakimim ve tek başıma plata kadar çıktım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
maalesef ilk sayfada açıklamışlar support oynayan çok kişi yok oynanlarda dmg vermek üzerine oynuyor naut leona tarzı heroları ıyı oynayan roamları ıyı atabılen bır kısı oyunu domıne eder ama mlsf tr serverinde pek kimse yk

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk özellikle gidio saçma çarlar alanlar var samira almısım leo yada nati alsa teklicez adam gidiyo ashe mf alıyo çıldırıyor insan bot feedliyor diye adc oynuyorum artık ama yorucu suplar

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkes herseyi iyi oynayacak diye birsey yok olmadı sen support main ol kendi sorununua çözüm bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...