Onaylı Üye
sc ye bütün haritayı göstermeniz mümkün degilmi bunu bile yapa bilirsek oyunlar zaten ful vin olur jung gant atamaz ve adamlar nerde ne kadar canları kalmış göre biliriz bunla ilgili bi kod yazamazmısınız.
yok knk o kadar da mumkun değil gibi bu sc bile oncekilerin kat kat gelişmişi onceden karşı jung u felan goremiyodun sen buna dua et yok
yokya güzel sc ona bişi dedigim yok haritayı komple gösterse super olurduşuan ki güncel sc de zaten jng ın yeri felan gösteriliyor yüksek orandada doğru çıkıyor senin dediğini yapmak için riot serverların kaynak kodlarını felan kırmak gerekir.
önceden canı az olan oldumu jınx le u atıyordu otomatık artık atmıyormu ben bı oyun oynadım hıc u atmadı b atana felan yada canları az degıldı anlamadım ben yada bı ayarmı yapmak gerkeıyorknk adamlar base atmayı yapmışlardı riot onu bile fixledi kaldıki tüm haritayı gösterme kolay olmaz
evt gösterse çok iyi olurduda base atmayı bile fixlediler o yüzden biraz imkansız gibi geliyo xdyokya güzel sc ona bişi dedigim yok haritayı komple gösterse super olurdu
Post automatically merged:
önceden canı az olan oldumu jınx le u atıyordu otomatık artık atmıyormu ben bı oyun oynadım hıc u atmadı b atana felan yada canları az degıldı anlamadım ben yada bı ayarmı yapmak gerkeıyor
evet jinx ultileri çok iyi çalışmıyor sc de onu ben de farkettimönceden canı az olan oldumu jınx le u atıyordu otomatık artık atmıyormu ben bı oyun oynadım hıc u atmadı b atana felan yada canları az degıldı anlamadım ben yada bı ayarmı yapmak gerkeıyor
Baseulttan bahsediyorsan base tracker fixlendiği için script bilemiyor kimin ne zaman base attığını. Sadece adam base atarken görünüyor ise altta zamanlayıcısı çıkıyor. O yüzden baseultta kolay kolay atmıyor.yokya güzel sc ona bişi dedigim yok haritayı komple gösterse super olurdu
Post automatically merged:
önceden canı az olan oldumu jınx le u atıyordu otomatık artık atmıyormu ben bı oyun oynadım hıc u atmadı b atana felan yada canları az degıldı anlamadım ben yada bı ayarmı yapmak gerkeıyor
yapılsa yaparlar age ofta mesela var çok nadir onda bile 100 dolar istiyo adamlarsc ye bütün haritayı göstermeniz mümkün degilmi bunu bile yapa bilirsek oyunlar zaten ful vin olur jung gant atamaz ve adamlar nerde ne kadar canları kalmış göre biliriz bunla ilgili bi kod yazamazmısınız.