14 Kas 2020 #1 Nyka Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş Süper Üye Katılım 23 Ara 2016 Mesajlar 669 Çözümler 11 Tepki puanı 67 Ödüller 9 Yaş 24 9 HİZMET YILI Eskiden bu hero e ile hiç kill çaldırtmazı tf leri e ile toplayıp taşırdım e ile killeri toplamıyor bir ayarı varmı ?
Eskiden bu hero e ile hiç kill çaldırtmazı tf leri e ile toplayıp taşırdım e ile killeri toplamıyor bir ayarı varmı ?
14 Kas 2020 #2 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Evet biraz geç basıyor gibime geldi benimde o yüzden kendim basıyorum
14 Kas 2020 Konuyu başlatan #3 Nyka Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş Süper Üye Katılım 23 Ara 2016 Mesajlar 669 Çözümler 11 Tepki puanı 67 Ödüller 9 Yaş 24 9 HİZMET YILI Kaizens' Alıntı: Evet biraz geç basıyor gibime geldi benimde o yüzden kendim basıyorum Genişletmek için tıklayın ... Demi eskiden tw oynanma sebebi tf de e ile penta atmasıydıi khartus oynarkende r ile kimin oleceği gözükmüyor
Kaizens' Alıntı: Evet biraz geç basıyor gibime geldi benimde o yüzden kendim basıyorum Genişletmek için tıklayın ... Demi eskiden tw oynanma sebebi tf de e ile penta atmasıydıi khartus oynarkende r ile kimin oleceği gözükmüyor
14 Kas 2020 Yasaklandı #4 xmartogo X Banlı Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 123 Çözümler 1 Tepki puanı 9 Yaş 24 6 HİZMET YILI Nyka' Alıntı: Demi eskiden tw oynanma sebebi tf de e ile penta atmasıydıi khartus oynarkende r ile kimin oleceği gözükmüyor Genişletmek için tıklayın ... büyük ihtimal yeni gelen itemlerden dolayıdır çünkü bazıları kalkan vs veriyor ve scye eklenmemiş olabilir
Nyka' Alıntı: Demi eskiden tw oynanma sebebi tf de e ile penta atmasıydıi khartus oynarkende r ile kimin oleceği gözükmüyor Genişletmek için tıklayın ... büyük ihtimal yeni gelen itemlerden dolayıdır çünkü bazıları kalkan vs veriyor ve scye eklenmemiş olabilir
15 Kas 2020 #5 mehmetkayice M Onaylı Üye Katılım 12 Şub 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Yaş 26 8 HİZMET YILI biraz sıkıntı var gibi