Seçkin Üye
herkes toir kötü falan demiş de ben kullandım dün gayet iyiydi ban waweden de etkilenmemiş bgx falan diyorlar ama çok pahalı yaniSitedeki WSReborn şu anda kullanabileceğin en iyi script zatenhali hazırda onaylı üyesin Windows 11 desteği de eklendi. Aktif bir topluluk da var forum üzerinde config ayar v.s paylaşan. Yine de senin tercihin.
BGX'in hepsi banı yedi. toir kötü. Forumdaki wsreborn candırherkes toir kötü falan demiş de ben kullandım dün gayet iyiydi ban waweden de etkilenmemiş bgx falan diyorlar ama çok pahalı yani
herkes bişey demiş bişey önermişte birisi 30 birisi 100 birisi 50 dolar hangimiz alıcaz o paradaki scleri zenbotu aldım farmı çok kötü crash verip duruyo comboları çok iyi evet ama farmı çok kötü şöyle aylığı ortalama 10 dolar sc yokmu
ban waweden çıktı mıkiSitedeki WSReborn şu anda kullanabileceğin en iyi script zatenhali hazırda onaylı üyesin Windows 11 desteği de eklendi. Aktif bir topluluk da var forum üzerinde config ayar v.s paylaşan. Yine de senin tercihin.
toir ve bgx iyi ama bgx baya pahaliherkes bişey demiş bişey önermişte birisi 30 birisi 100 birisi 50 dolar hangimiz alıcaz o paradaki scleri zenbotu aldım farmı çok kötü crash verip duruyo comboları çok iyi evet ama farmı çok kötü şöyle aylığı ortalama 10 dolar sc yokmu
ban waweWsreborn gayet iyi bir sc paralı sc neden almak istediğini anlamadım
Toir leş yanlış bilgi verme kullandım.herkes toir kötü falan demiş de ben kullandım dün gayet iyiydi ban waweden de etkilenmemiş bgx falan diyorlar ama çok pahalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?