Lol ucuza hesap alma

Üye
1 HİZMET YILI
selamlar bildiğiniz üzere itemsatışta ucuza hesaplar satılıyor bunları alan kişiler hangi sitelerden alıyor? Global Popüler siteleri biliyorum oralarda pahalı büyük ihtimalle çok ucuza başka sitelerden alıyolar ben bulamadım örnek :20tlye sattıkları hesabı 10tl veya daha ucuza aldıklarını düşünüyorum yardımcı olan olursa sevinirim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çok ucuza dediğinizden kastınız nedir kim 10 liranın altında hesap satıyor veya 20 liraya hesap satıyor onların hepsi random account'a giriyor haberiniz olsun.

Üye
1 HİZMET YILI
699 lvl var alırsan yazabilirsin
burda hesap satışı yasak değil mi

Çok ucuza dediğinizden kastınız nedir kim 10 liranın altında hesap satıyor veya 20 liraya hesap satıyor onların hepsi random account'a giriyor haberiniz olsun.
20tl diye bahsettiklerim random account zaten 20tlden komisyonla 18 tl banka komisyonu ilede 15tl falan diyelim hadi yani alanların çok ucuza alması lazım ki bu paraya satsınlar ayrıca 10 liraya hesap itemsatışda değil 20tlye itemsatışta satan kişi tedarik ediyor diye dedim ben zaten o random accountları asıl satan kişiler çalıp satıyor o yüzden çok daha ucuza hızlıca ellerinden çıkarıyolar ama nerden sattıklarını öğrenemedim

699 lvl var alırsan yazabilirsin
fiyat?

Son düzenleme: