lol unranken botted hesap ban atarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
3 4 tane botted hesap satın aldım kullandım birisi 2 yıldır duruyor diğerleri de ban yemedi hala

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben unranked bot hesap alıyorum sürekli daha hiç bot hesaptan ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Maalesef son güncellemelerden sonra botted hesaplar tek rapora ban yiyor. İnanmadım ve denedim yine de başıma geldi. Dinlendirilmişler sağlam diyenler çok fazla o konuda bilgim yok ancak dinlendirilmişler normal bottedlardan biraz pahalı olabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
isim değiştirsende maç geçmişinde yapay zeka oyunları gözüküyor kral

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hangi hileyi kullandığın ne kadar legit veya hard kullandığından bağımsız bot hesaplar kolay detect olduğu için ban yememe ihtimalin yok. report yedikten sonra ban süren şansına göre 1-3 arasında değişiyor genelde. yapılacak en iyi şey biraz daha paraya kıyıp dinlendirilmiş veya low elo da kalmış yüksek sv hesap almak

Üye
2 HİZMET YILI
Provavelmente vão banir todas essas contas mesmo.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Botted hesaplar yaklaşık iki üç ay önce tek rapora ban yiyordu. Botted hesap satanlar hesapları geri çekmişti. 3 yıllık hesabı olan arkadaşım vardı (botted almıştı) yine de ban yedi. O gün bugündür handmade her türlü tercihim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
45 50 lira fiyat bandında geziniyor bot hesaplar evet daha çabuk ban yerler ama ucuz olduğu için yenisini alabilirsin diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...