LoL URF hero önerisi 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
jungle kindred soloya ise darius fiora ve yone öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi URF TR sunucusuna geldi. Önerdiğiniz, oynaması eğlenceli ve op olan heroları yazarsanız sevinirim. Rün ve build birlikte yazarsanız çok daha iyi olur, şimdiden herkese teşekkürler.
Yasuo kata vlad pyke aşırı iyi oluyor istersen deniyebilirsin
Post automatically merged:

Ani hasar istiyorsan Sona veya Teemo oyna çok op oluyor luden rabadon gölgealev vb çıkınca.
urf ta teemo iyi oluyormu culdownları ne kadar biliyormusun onun yerine zed daha iyi olabilir

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ezreal ve jinxi öneririm hele lpreborn kullanıyorsan oyunu garanti winliyorsun hem de eğlenceli çok güzel vakit geçirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Katarina klavyeye kafa at penta atma garantisi veriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teemo main birisi olarak URF modunda da Teemo oynuyorum ve rakiplere nefes aldırmıyorum çok zevkli oluyor denemeni öneririm.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
lux ezrael katarinada çok op oluyor knk deniye bilirsin.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Zed: Elektrik ver - Büyücülük/ Kara hasat - Büyücülük
Ezreal: Yenilmez -Azim / İlk vuruş - Hakimiyet
fizz: Elektrik ver - büyücülük
Rünler tam aklımda değil herhangi bir rün dizilimi gösteren internet sitesine girerek bakabilirsin rünlerine

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hecarim sürekli koşarsın
voli kulelerle figt atarsın saldırı hhızıyla beraber
teemo sürekli q ile körlersin
twitch beklenmedik yerden çıkarsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi URF TR sunucusuna geldi. Önerdiğiniz, oynaması eğlenceli ve op olan heroları yazarsanız sevinirim. Rün ve build birlikte yazarsanız çok daha iyi olur, şimdiden herkese teşekkürler.
Yuumi bence tüm şampiyonlarla çok iyi gidiyo aery mutlak odak yaklasan firtına ikincilden azim girebilirsin run olarak build olarak luden alma shurelya veya aytaşı al ordan sup itemleri kas

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yuumi bence tüm şampiyonlarla çok iyi gidiyo aery mutlak odak yaklasan firtına ikincilden azim girebilirsin run olarak build olarak luden alma shurelya veya aytaşı al ordan sup itemleri kas
aaa evet Yuumi ile 4-5 maç girdim eğer seçtiğiniz oyuncu güzel oynuyorsa maç zaten direkt win + zevkli oluyor hecarim oynarkende yuumi gelmişti bana ordan oraya koşmak çok zevkliydi

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
urfun katili Kayledir açık ve net. Keskin sağanak alıyosun. itemler şu şekilde: nashor ilk item , saldırı hızı botları, rabadon, vadiyaran ,lich bogan gerisi size kalmış çok vuruyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Toksiklik istiyorsan eğer shaco ad bc saldırı hızlı ama thresh arka arkaya q larsın veya leona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...