Yasuo kata vlad pyke aşırı iyi oluyor istersen deniyebilirsinMerhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi URF TR sunucusuna geldi. Önerdiğiniz, oynaması eğlenceli ve op olan heroları yazarsanız sevinirim. Rün ve build birlikte yazarsanız çok daha iyi olur, şimdiden herkese teşekkürler.
urf ta teemo iyi oluyormu culdownları ne kadar biliyormusun onun yerine zed daha iyi olabilirAni hasar istiyorsan Sona veya Teemo oyna çok op oluyor luden rabadon gölgealev vb çıkınca.
Katarina klavyeye kafa at penta atma garantisi veriyorum
Yuumi bence tüm şampiyonlarla çok iyi gidiyo aery mutlak odak yaklasan firtına ikincilden azim girebilirsin run olarak build olarak luden alma shurelya veya aytaşı al ordan sup itemleri kasMerhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi URF TR sunucusuna geldi. Önerdiğiniz, oynaması eğlenceli ve op olan heroları yazarsanız sevinirim. Rün ve build birlikte yazarsanız çok daha iyi olur, şimdiden herkese teşekkürler.
aaa evet Yuumi ile 4-5 maç girdim eğer seçtiğiniz oyuncu güzel oynuyorsa maç zaten direkt win + zevkli oluyor hecarim oynarkende yuumi gelmişti bana ordan oraya koşmak çok zevkliydiYuumi bence tüm şampiyonlarla çok iyi gidiyo aery mutlak odak yaklasan firtına ikincilden azim girebilirsin run olarak build olarak luden alma shurelya veya aytaşı al ordan sup itemleri kas