Lol-valorant-mc İçin yasal dc topluluk sunucusu.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
NOT : Kurallar bölümünü okudum,bu konu hk. bir madde göremedim.Direkt link atmak etik olmayacağı için sadece açıklamalar yaparak bilgi vereceğim.Yasaksa bilgisi verilirse direkt konuyu sileceğim.(Yetkili birisiyse ve yasaksa direkt silerse müteşekkir olurum çünkü bilmiyorum .d )

Merhabalar,arkadaşlarımın atamaları ve iş durumlarından kaynaklı çevremde oyun oynayan insan eksikliği hissediyorum.Temiz,düzgün ve güvenilir bir kişi bulma konusunda da zorluk çekiyorum.Ben bu zorluğu çekiyorsam benim gibi birçok insan vardır diye düşünerek bir Discord sunucusu/topluluğu kurma ihtiyacı hissettim. (Hile kullanmayan arkadaşlarım gelirlerse çok sevinirim...)
Amacım kesinlikle para kazanma/illegal bir yola sevk etme değildir.Sunucu kurmamdaki amaç ben ve benim gibi hisseden arkadaşlarımın insanlar ile tanışıp oyun oynamasıdır.
Bu işlerden eskiden anlıyordum fakat şuan çok anlamıyorum.Sadece 3-5 sesli sohbet,yazılı sohbet ekledim.Gelen arkadaşlarımla beraber düzenleyip geliştiririz diye ümit ediyorum.
Kendimi tanıtmam gerekirse de ismim Eren,24 yaşında bir hemşireyim.KPSS'ye hazırlanıyorum.Boş zamanlarımda ise oyun oynayarak kafa dağıtıyorum.

Konumuza geri dönelim :),
Sunucuya katılmak için Discord üzerinden lütfen beni ekleyiniz ve formdan geldiğinizi belirtip link isteyiniz.
Discord : ernbaskut#6694

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kuralları okuyan forum üyesine denk gelmek çok sevindirici teşekkür ederim kendi adıma sevgili hocam.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kuralları okuyan forum üyesine denk gelmek çok sevindirici teşekkür ederim kendi adıma sevgili hocam.
Hocam eski bir zaman diliminde yine dc sunucusu kurmuştum belki hatırlarsınız tanışıklığımız var :) .Admin olduğunu yeni gördüm.Hayırlı olsun başarılar :)