LoL Vanguard sistemi tarayarak önceden hile açılıp açılmadığını tespit edebiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, LoL'de yaklaşık 2 sene boyunca script ile oynadım. Çok da keyif aldım. LoL'de geçirdiğim en güzel zamanlar script sayesinde olmuştur ancak bu zamanın sonuna gelmişiz gibi duruyor. Ne zaman yeniden scriptin aktif olacağı kesin değil. Aktif olsa bile banlanma riski fazla olacaktır gibi geliyor bana. Bu sebeple şunu sormak istiyorum: Sizce Vanguard PC'de daha önce açılmış hile EXE'sini bulup hardware ban atabilir mi? Her ne kadar artık hileyi çalıştırmasam da bilgisayarda kalıntıları duruyordur diye düşünüyorum. Bu sebeple banlanma olur mu sizce?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çalışan exe den tabiki yersin. Onun dışında kalkmtılardan da yersin bence. Hile amacı dışındaki herhangi bir yazılımda bile yersin hile kullanmayı düşünürsen bile yersin vanguard öyle birşey olmuş.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle hayır

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
vanguard bütün diskini tarayıp o hileyi bulucak ve sana ban atacak :D kanka bunun olabileceği ihtimalini bile düşünmen aşırı zorlama sistem kullanımını aşırı arttırır hiç antivirüs ile tam tarama yapmadın sanırım sistemine :D öyle bir şey yapamaz. Bilgisayarında açık olmayan programlar .dll herhangi bir şeyden sana işlem yapamaz vanguard veya diğer anticheatler.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
evet tespit edliyor knk yinede sen aç banm riski yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vanguardın tek özelliği diğer anti cheatlere göre pc ni açtığın anda çalışmaya başlaması, diğer anti cheatler oyunu açtığında çalışmaya başlar, eskiden açtığın hilenin kırıntısını bulup banlamaz lakin başka bir oyunda hile yapıyorsundur vanguard sürekli çalıştığı için onu yakalayabilir ve ondan ban yiyebilirsin böyle durumları da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...