LoL Vladimir build ve rün önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yenilmez eğer karşıda tank fazlaysa iyi oluyor tavsiye ederim latede affetmiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam her çar için rünlerle uraşmamak için ben Blitz kulanıyorum herşeyi otomatik yapıyor maç içinde neleri alcanı filn gösderiyor tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sürat çoşkusu, bulut pelerini kızart yaklaşan fırtına kozmik sezgi geleceğin pazarı ghost flash çok iyi gidiyor diğer rün dizilimlerine göre

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Büyücülük Azim
Aery'yi Çağır Kemik Zırh
Bulut Pelerini Canlandır
Yücelik
Kızart

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rünler: Vladimir için anahtar rünler, Elektrokutu, Gözyaşı, Kan Zorbalığı ve İlham ağacındaki Filtreleme olmalı.

Sihirli Ayakkabılar: Oyunun başında Hareket Yeteneği veya Büyü Direnci, sonrasında ise Sihirli Ayakkabılar tercih edebilirsin.

İlk İtem: İlk önce Hextech Protobelt-01'i tercih et, bu Vladimir'ın hareket yeteneğini artırarak düşmanlara karşı daha etkili olmanı sağlar.

Ana İtem: Ana item olarak Şeytani Kollar (Liandry'nin İşkencesi ve Rylai'nin Kristali) kombinasyonunu düşün. Bu, hem canı yüksek düşmanlara karşı etkili olmanı hem de hasarını artırmanı sağlar.

Zonlama ve Can İyileştirme: Zhonya'nın Sarığı, düşmanların büyük saldırılarından kaçınman ve savaşta daha uzun süre hayatta kalman için önemli bir öğedir. Spirit Visage de can iyileştirmeni artırarak Vladimir'ın dayanıklılığını artırabilir.

Ayakkabı Yükseltme: Sihirli Ayakkabılarını Geceleyin Göğüs veya Hayalet Dansçısı gibi etkili defansif ayakkabılara yükseltmeyi düşünebilirsin.

Güçlü Sihirli Değişim: Şeytani Kolları tamamladıktan sonra, Zaunya'nın Melek Asası veya Rabaddon'un Şapkası gibi güçlü büyücü eşyalarını düşün.

Eşya Sırası: Eşya sırasını, öncelikle Hextech Protobelt-01 ve ardından Şeytani Kollar eşyalarına odaklanarak belirleyebilirsin.

Rün Düzeni: Rün sıralamanı Elektrokutu, Can Zorbalığı, Gözyaşı ve Filtreleme olarak düzenleyerek Vladimir'ın hasarını artırabilir ve dayanıklılığını artırabilirsin.

Oyunun Gelişimine Göre Adaptasyon: Oyunun gelişimine bağlı olarak, düşman takımının yapılanmasına göre anti-ölümcül eşyalar (Morellonomicon veya Günah Çıkaran Mızrak) eklemeyi düşünebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vladı karşında seni dürtemeyecek hero varsa almanı öneririm

Üye
2 HİZMET YILI
karşında yasuo yone tryndamare tarzı kendini yenileyebilen veya vurduğun hasarı soğurabilen karakter varsa aery, diana gibi jax gibi akali gibi kite atman gereken şampiyonlar varsa phase rush

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam gece tırpanından şaşmayın orianna, malzahar gibi zor matchuplarda phase rush alıp scaleimize bakıp late e oynuyoruz kolay matchupları aery alıp eziyoruz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
karşıma yasuo gibi herolar gelince aery alıyorum delirtici

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sürat coskusu girip late gameye zorlaman lazım oyunu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Script ile vladimir güzel çalışıyor mu? Yoksa tamamen elinle mi oynuyorsun?

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sürat Coşkusu ile oynuyorum ben genelde ve kolay kolay lane kaybetmiyorum. Spell olarak flash ve ghost kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...