Lol windsharp problemlerim var [F6 F5 bastığımda oyun kapanıyor ve fps düşüklüğü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Dün bildiğiniz üzere TR’ye sezon11 geldi ve haliyle yeni itemler geldi itemlerin işlevi değişti falan filan, bunun üzerine tabi scriptte güncellendi. Script güzel çalışıyor evet ama bende şöyle sorunlar var F5 F6 F7 F8 tuşlarında sıkıntı çekiyorum F5 ve F6 ile F5’e bastığımda oyundan atıyor normal 5v5 oyundayken ve F6yada basınca hile kapanıyor tekrar basmama rağmen açılmıyor F5 e basıncada oyun gidiyor hadi bu hatayı geçelim. Fps drop gerçekten çok fazla yiyorum neden bilmiyorum ama yani fps 40 iken 20 oluyor mesela oyun takılıyor arada zaten oyun başlarken alt taba atıyor bunun yüzündendi oyundan düşebiliyorum haliyle oyunuda kaybediyoruz level farkından yani bence en baştaki mavi WindSharp çok iyidi keşke tekrar ona dönse yada ona benzer bi menü yapılsa. Vallaha bende bilmiyorum neden bu kadar yazdım normalde üşengeçim bide telefondan yazdım neyse, iyi geceler kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anlaşmazlığa katılmanızı ve geliştiricilerle ve hatta oradaki diğer insanlarla konuşmanızı tavsiye ederim, insanların hareketi size yardımcı olmak için daha büyük ve daha hızlı umarım yardımcı oldum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Anlaşmazlığa katılmanızı ve geliştiricilerle ve hatta oradaki diğer insanlarla konuşmanızı tavsiye ederim, insanların hareketi size yardımcı olmak için daha büyük ve daha hızlı umarım yardımcı oldum
Teşekkürler nereden katılabiliyoruz pek bilgim yok?

Üye
8 HİZMET YILI
yeni sezon geldi benim fikrimce 1 hafta falan kullanma zaten ban dalgasına takılabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Drawing'leri kapat. Oyunu pencereli tam ekranda oyna.

Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu çerçeveli ekranda oynarsan düzeleceğini düşünüyorum bi dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
f5 ve f6 nın işlevi ne ki normalde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şu aralar sc kullanmanı önermem kanka direk ban atıyorlar acımıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...