onaylı üyelerin kullandığı sc mi daha iyi ?diğer sc yi kullan bu ban atıyor.
windsharp arka arkaya 2 oyun falan attıgın gibi banlıyor dostum şanslıysan 3League of Legends Windsharp scriptten ban yiyen oldumu belli etmeden oynarsam ban yermiyim
Yersin.League of Legends Windsharp scriptten ban yiyen oldumu belli etmeden oynarsam ban yermiyim
kanka antrenmanda oynasan bile ban yersin diyenler oldu muhtemelen özel oyundada yersinscripti sadece özel oyunda kullansak yine de ban yer miyiz
oyuna inject ettiginn sürece ne ypaarsan yap yersinscripti sadece özel oyunda kullansak yine de ban yer miyiz
ben daha önce bir kere yedim ama onda çok belli etmiştim şuan 4-5 aydır oynuyorum sıkıntı olmadıLeague of Legends Windsharp scriptten ban yiyen oldumu belli etmeden oynarsam ban yermiyim
bu yediğin ban sadece kullandığın hesapta mı oluyo yoksa euw tr eune bütün hepsinde mioyuna inject ettiginn sürece ne ypaarsan yap yersin
ip ban atılmıyo galiba sadece hesap ban yiyo 2 hesabım ban yedi windsharp tan, yeni hesapla normal bir şekilde oynuyorumbu yediğin ban sadece kullandığın hesapta mı oluyo yoksa euw tr eune bütün hepsinde mi
bir de aramda 1v1 atcam altı üstü adam beni raporlamıycak bile cidden kendi kendine bulması garipmiş
olmadı 30 level hesapta açıcaz yapcak bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?