Config değiştirmene rağmen sorun devam ediyorsa sıkıntı seninle de alakalı olabilir, dodge atacağı zaman combo tuşunu bırakıp dene.evet dodgelemeye çalışıyor fakat ucundan yiyor morgana q sunu falan veya morde q sunu
hayır adc maininkendi configinizi mi kullanıyorsunuz
dediğinizin AYNISINI yaptım kendi configimi silip adcninkini yükledim ve xearth alıp oyuna girdim karsıya morg geldi ilk q yu yedim talihsizlik dedim geçtim 2. q yu yedim 3. yü dodgeledi hata hala devam ediyor :/C:\wsreborn klasörünü silip ayarları baştan yapabilirsin, büyük hitimalle config hatası. Ya da Adc Main'in kendi ayarlamış olduğu config'i var aşağıda bırakıyorum ;
https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-wsreborn-adc-main-config-16-07-2023.256045/
config değiş
Hatadan kastın dodgelamaması mı?dediğinizin AYNISINI yaptım kendi configimi silip adcninkini yükledim ve xearth alıp oyuna girdim karsıya morg geldi ilk q yu yedim talihsizlik dedim geçtim 2. q yu yedim 3. yü dodgeledi hata hala devam ediyor :/
evet dodgelemeye çalışıyor fakat ucundan yiyor morgana q sunu falan veya morde q sunuHatadan kastın dodgelamaması mı?
Config değiştirmene rağmen sorun devam ediyorsa sıkıntı seninle de alakalı olabilir, dodge atacağı zaman combo tuşunu bırakıp dene.evet dodgelemeye çalışıyor fakat ucundan yiyor morgana q sunu falan veya morde q sunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?