rahatlık olarak en iyisi samira benceArkadaşlar mavi özüm sınırlı, sizce Sİlver, Gold eloda Nilah, Kaisa, Senna, Jinx bunlardan hangisi ile daha rahat maç kazanabilirim. Tabii ki tek başıma hiçbirşey yapamam ne kadar sc bile olsa takımda gerekiyor ama aralarından hangisi biraz daha önde sizce? Teşekkürler.
jinx ve kai'sa nilaha gerek yok benim kendi configim var dostum tier listim de var oradan bakabilirsinArkadaşlar mavi özüm sınırlı, sizce Sİlver, Gold eloda Nilah, Kaisa, Senna, Jinx bunlardan hangisi ile daha rahat maç kazanabilirim. Tabii ki tek başıma hiçbirşey yapamam ne kadar sc bile olsa takımda gerekiyor ama aralarından hangisi biraz daha önde sizce? Teşekkürler.
babacım macı hard taşımak istiyosan sup pre şart onun dışında hero olarak jinx kogmaw twitch dışında birşeye gerek yokArkadaşlar mavi özüm sınırlı, sizce Sİlver, Gold eloda Nilah, Kaisa, Senna, Jinx bunlardan hangisi ile daha rahat maç kazanabilirim. Tabii ki tek başıma hiçbirşey yapamam ne kadar sc bile olsa takımda gerekiyor ama aralarından hangisi biraz daha önde sizce? Teşekkürler.
hocam ezreal ve ya samira bana kalırsaArkadaşlar mavi özüm sınırlı, sizce Sİlver, Gold eloda Nilah, Kaisa, Senna, Jinx bunlardan hangisi ile daha rahat maç kazanabilirim. Tabii ki tek başıma hiçbirşey yapamam ne kadar sc bile olsa takımda gerekiyor ama aralarından hangisi biraz daha önde sizce? Teşekkürler.
Kesinlikle Jinx ve Kai'sa. Hiç düşünmeden al ve Master ligin hayırlı olsun.Arkadaşlar mavi özüm sınırlı, sizce Sİlver, Gold eloda Nilah, Kaisa, Senna, Jinx bunlardan hangisi ile daha rahat maç kazanabilirim. Tabii ki tek başıma hiçbirşey yapamam ne kadar sc bile olsa takımda gerekiyor ama aralarından hangisi biraz daha önde sizce? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?